fcb.portal.reset.password

Foto de grup de l'ECA Workshop Women's Club Football / ÁLEX CAPARRÓS-FCB

La Masia, centre de Formació Oriol Tort ha acollit aquest dimarts la primera reunió de la Women’s Football Committee de l’ECA. En el marc del Dia Internacional de la Dona, 55 representants de 35 equips femenins d’Europa s’han trobat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper per tal d’assolir punts en comú de cara a fomentar el creixement del futbol femení en l’àmbit europeu. No hi han faltat els clubs de referència en el futbol femení actual.

La representació del FC Barcelona a l’acte ha estat encapçalada pel vicepresident esportiu Jordi Mestre, representant institucional del futbol femení del Club, i la vicepresidenta Susana Monje, presidenta del Grup Edelmira Calvetó, que impulsa el protagonisme de la dona barcelonista. També hi han estat presents Markel Zubizarreta, responsable de la gestió esportiva del futbol femení blaugrana, i Xavi Llorens, secretari tècnic i entrenador del Barça Femení.

L’esdeveniment ha començat a les 10 hores amb les paraules de benvinguda del secretari general de l’ECA, Michele Centenaro. Posteriorment, tots els assistents s’han fet la fotografia de grup a les portes de la Masia i Jordi Mestre els ha dedicat unes paraules d’agraïment per la seva presència i per tenir l’honor d’acollir una cita pionera. Més tard ha estat el torn del workshop a través de tres casos d’estudi. Markel Zubizarreta ha parlat de l’evolució del FC Barcelona Femení, mentre que Maria Hagström i Yme Drost han tractat temes referents a la gestió dels seus clubs respectius, el Linköpings FC (Suècia) i el Twente Vrouwen (Holanda).

La jornada ha culminat a les 17 hores amb una visita de tots els presents a les instal·lacions de la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

DECLARACIONS DE JORDI MESTRE:

“Estem molt orgullosos de fer aquesta trobada en un edifici molt especial per al FC Barcelona, la Masia, la nostra residència d’esportistes, que és el símbol del model de formació del nostre club”.

“Us puc assegurar que, en el cas del FC Barcelona, la nostra voluntat i la nostra aposta pel futbol femení i per la dona és ferma. Al Barça més del 26% dels socis són dones. Per a la directiva és un objectiu prioritari aconseguir que l’esport femení tingui cada cop més pes i més importància”.


Reunió de la ECA Femenina al Camp Nou by fcbarcelona
Tornar a dalt