De set en set: una màquina de perforar porteries

De set en set: una màquina de perforar porteries

El Femení és el màxim realitzador de la Lliga, amb 87 gols, xifra que significa una mitjana de 3,3 per partit

Set a l’Espanyol (7-1) i set al Santa Teresa (0-7) en les dues últimes jornades. El Barça Femení viu el millor moment de resultats –amb vuit victòries consecutives–, de joc i de gols. N’acumula 87 i és el màxim realitzador de la Lliga, molt per sobre del segon més efectiu, l’Atlético Féminas, amb 73. La mitjana culer és de 3,34 gols per partit. Amb aquestes xifres, va camí de batre els 93 que va firmar en l’exercici anterior.

I això que, a principis de temporada, el potencial anotador era una de les incògnites del conjunt que dirigeix Xavi Llorens. Havia perdut l’aportació de davanteres com Sonia Bermúdez –quatre vegades Pitxitxi– o Marta Corredera. Gran part de la quota realitzadora l’ha acabat assumint Jennifer Hermoso, màxima golejadora del campionat amb 23 dianes. També destaquen en aquesta faceta Alexia Putellas (14), Bárbara Latorre (11) i Olga García (7).

Vuit grans golejades

El Barça ha enllaçat dues grans golejades, davant l’Espanyol i el Santa Teresa, però aquestes no són ni les úniques ni les més àmplies del curs. El Llevant (7-1), el Transportes Alcaine (6-0), la Fundació Albacete (0-10), el mateix Santa Teresa a la primera volta (5-1), l’Oviedo Moderno (8-0) i el Rayo Vallecano (4-0) ja havien sofert l’empenta ofensiva blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut