Contra l’Athletic Club, al Miniestadi, el dia 28

Contra l’Athletic Club, al Miniestadi, el dia 28

El Barça Femení canvia d’escenari (amb entrada gratuïta) per un duel transcendental per a la lluita pel títol de Lliga

El partit entre el FC Barcelona i l’Athletic Club, corresponent a la divuitena jornada de la Lliga femenina, es disputarà al Miniestadi, el diumenge 28 de febrer a les 12 hores. D’aquesta manera, canvia l’escenari dels partits del Femení, que habitualment juga els seus compromisos del campionat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. L'entrada serà gratuïta.

Aquest és un duel de gran importància de cara al desenllaç de la Lliga. Ara mateix les bilbaïnes lideren la competició amb quatre punts més que les culers, les vigents campiones. A la primera volta, a Lezama, el resultat va ser dempat a un.

Escenari conegut

El Miniestadi és un camp familiar per a les noies de Xavi Llorens, ja que és on disputen els partits de la Lliga de Campions. En l’última ocasió, contra el Twente (1-0), hi van congregar 3.219 espectadors. El següent enfrontament en la màxima competició continental serà el 23 de març contra el París Saint-Germain.

La darrera vegada que el Femení va jugar al Mini en un partit de Lliga va ser l’11 de maig del 2012 davant de l’Espanyol, en una cita decisiva per a la qual seria la primera Lliga de la història. El marcador va ser 6-0.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut