fcb.portal.reset.password

Les jugadores del Femení celebrant la quarta Lliga consecutiva a Oviedo / GERMAN PARGA-FCB

Tot i que l’equip torna a la feina el proper 3 d’agost, aquesta setmana ja s’ha fet públic el calendari de la Primera Divisió femenina 2015/16. El primer rival de les blaugranes serà el nouvingut a la Lliga, l'UDG Tenerife. Això sí, a les noies de Xavi Llorens els espera un inici de campionat molt difícil ja que a la segona jornada reben el Llevant a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, que serà el primer partit de Lliga a casa, abans de visitar l’Athletic Club a Lezama la tercera jornada i de rebre el València a principis d’octubre. Tres partits importantíssims només començar.

Al final de Lliga: Atlètic i Oviedo

Si l’inici de Lliga serà complicat, el final del campionat es presenta emocionant, ja que el sorteig ha previst que les noies de Llorens rebin l’Atlètic de Madrid a la penúltima jornada, el cap de setmana del 5 de juny, mentre que el partit de la primera volta al Cerro del Espino ha quedat fixat per al 17 de gener. La curiositat del calendari per a les blaugranes és que acaben la Lliga al camp de l’Oviedo Moderno, el mateix lloc on van celebrar el títol de Lliga la temporada passada a falta de tres jornades per acabar. Aquest any, però, intentaran aconseguir el cinquè títol de Lliga consecutiu i arribar a Oviedo amb el campionat a la butxaca.

El derbi, la 10a jornada

El primer derbi contra l’Espanyol serà a la 10a jornada, primer a la Ciutat Esportiva Dani Jarque, i a la segona volta serà el torn de jugar a Sant Joan Despí. Un dels fitxatges blaugrana d’aquesta temporada, Bàrbara Latorre, jugarà el 22 de novembre contra el seu exequip.

Tornar a dalt