33 gols en 2 partits del planter femení

33 gols en 2 partits del planter femení

El Juvenil-Cadet i l’Infantil-Aleví van superar amb claredat a rivals de la part baixa de la Lliga

Sense partit del filial pels compromisos internacionals, el Juvenil-Cadet i l’Infantil-Aleví han estat els dos equips del planter blaugrana que han competit aquest cap de setmana. Han sumat dues victòries contundents davant de rivals de la part baixa de la Lliga.

Juvenil-Cadet – CE Manresa (15-0)
Amb onze gols al primer temps, les noies d’Albert Tauste van decidir per la via ràpida el partit amb el cuer. Maria Benedicto (3), Maria Llompart (2), Clàudia Pina (4), Marta Ortiz, Candela Andújar, Ainhoa Marín, Mireia Carrasco, Andrea Martínez i Sonia del Mar Perlaza van ser les autores dels gols. El triomf va servir per ampliar l’avantatge al capdamunt de la classificació: Ara el Barça suma sis punts més que l’Espanyol, quan queden 8 jornades per al final.

Sant Vicenç – Infantil-Aleví (0-18)
Ja campió des de fa setmanes, l’Infantil-Aleví va tancar la Lliga amb una contundent victòria davant del Sant Vicenç, que d’aquesta manera va descendir. Les dianes es van repartir així: Jana Fernández (3), Viktoria Adrianova, Bruna Vilamala (3), Natàlia Muñoz (3), Carla Aceituno, Ariadna Mingueza, Alicia Infante (3), Laia Trancoso, Berta Gras i Clara Corominas. Les de David Forcat acaben primeres amb 22 victòries en 22 jornades, amb 237 gols a favor i 19 en contra. A partir d’ara afrontaran un torneig complementari amb els primers de tots els grups.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut