fcb.portal.reset.password
Xavi Llorens ha dirigit l'entrenament prèvi al partit de tornada dels setzens de final de la Lliga de Campions

Xavi Llorens dirigint l'entrenament a la Ciutat Esportiva Joan Gamper / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

L’entrenador del Femení A, Xavi Llorens, ha explicat que, tot i que “el resultat de l’anada és boníssim”, les jugadores són conscients de la importància del partit d’aquest dimecres, i creu que l’equip està preparat per adaptar-se al plantejament del rival. En aquest sentit, el tècnic blaugrana està convençut que donaran una imatge molt positiva, i que tant si les txeques pressionen com si no ho fan l’equip té els recursos necessaris per superar el rival. “Si ens pressionen, molt millor, perquè intentarem jugar a l’esquena, i si no ho fan jugarem amb la paciència i el treball de les jugadores”. Llorens ha assegurat: “El que sí que té molt clar l’equip és a què volem jugar”. I ha alertat: “A Europa no hi ha res fàcil, les jugadores ho van donar tot a l’anada i el que buscarem és intentar resoldre l’eliminatòria com abans millor”.

Llorens ha donat les claus per superar l’Slavia de Praga i està convençut que, si “l’equip sap jugar ràpid, intenta dominar el mig del camp, són contundents al darrere i són molt verticals al davant”, guanyarà al Miniestadi.

L’equip treballa l’estratègia

Ruth Garcia ha destacat que “l’equip té els peus a terra”. Sap que és una competició totalment diferent de la Lliga i que requereix molta exigència. Cal recordar que el gol de l’anada va arribar a pilota aturada, una assignatura pendent en què Garcia reconeix que és sempre important incidir. “S’ha d’aprofitar que tenim jugadores que saben executar a la perfecció aquestes accions”, ha afirmat. A més, ha reconegut: “El tècnic blaugrana sap que ens ha d’exigir això, perquè és molt important”. En aquest sentit, Marta Torrejón creu que “l’estratègia dóna sempre molts punts, no només a la Champions, sinó també a la Lliga”.

Crida a l’afició

Finalment, les dues jugadores blaugrana han volgut fer una crida a l’afició i han demanat que “s’animin a venir al Mini per veure un partit que és diferent del que poden veure en Lliga”. “El nivell d’Europa és un altre. Serà molt important per a nosaltres que l’afició vingui a animar-nos; tant de bo els puguem brindar un bon espectacle i una victòria”.

Tornar a dalt