fcb.portal.reset.password

El tècnic Xavi Llorens, satisfet amb la temporada del seu equip / FCB-VICTOR SALGADO

El Femení A blaugrana pràcticament ha posat punt final a la temporada, ja que només manca l’eliminatòria de quarts de final de Copa Catalunya, a més del ja tradicional torneig de Getxo. Per fer un repàs d’aquest curs, el tècnic i coordinador del futbol femení blaugrana, Xavi Llorens, va visitar el plató del 'Promeses' de Barça TV, on va qualificar la temporada amb un “notable”.

Quarta Lliga consecutiva

L’equip ha tret part d’aquesta bona nota després de guanyar la Lliga, la quarta consecutiva i la més disputada dels últims anys. El Femení A es va proclamar campió a falta de tres jornades, abans de jugar el seu partit amb l’Oviedo Moderno. Els números de l’equip de Llorens a la Lliga són espectaculars: 77 punts, vuit més que el segon classificat, l’Atlètic de Madrid; 95 gols a favor, i tan sols nou en contra. “A la Lliga estic molt content i satisfet de tota l’entrega i el sacrifici de les jugadores, i a la Copa, sense restar mèrits al València, crec que vam tenir mala sort”, afirmava Xavi Llorens.

La Champions, assignatura pendent

Per contra, el tècnic blaugrana reflexionava sobre la mala sort a l’eliminatòria de vuitens de final de la UEFA Women’s Champions League: “El Bristol ens va eliminar amb la mala sort del gol en pròpia porta que ens marquem al Mini. A la tornada, guanyant 0 a 1 vam fer un penal als últims minuts i vam tenir alguna oportunitat al temps afegit. La temporada hauria estat molt bona si haguéssim passat als quarts de final”.


Xavi Llorens li posa un notable a la temporada... by fcbarcelona

Un equip més competitiu

De cara a la temporada vinent, Xavi Llorens diu: “La intenció és tenir un equip més competitiu. Hi haurà altes i baixes, i poden sobtar per ser noms importants, però per mi el primer és el grup, l’equip i el Club”.

Tornar a dalt