fcb.portal.reset.password

Xavi i Sonia, durant la trobada a la Ciutat Esportiva Joan Gamper / FCB-MIGUEL RUIZ

Entre tots dos sumen 14 Lligues, fet que els converteix en els reis de Lligues / FCB-MIGUEL RUIZ

Al futbol, el premi a la regularitat de tota la temporada t’arriba en forma de títol de Lliga. En això Xavi Hernández i Sonia Bermúdez són uns experts, ja que tots dos han guanyat set Lligues. El migcampista de Terrassa les ha guanyat totes amb el club de la seva vida, el FC Barcelona, mentre que la davantera de Vallecas ha fet història guanyant set Lligues consecutives, les tres primeres amb el Rayo i les últimes quatre amb el Barça de Xavi Llorens. El Club els ha volgut reunir per conversar amb els reis de Lligues blaugrana.

Elogis de l’un i de l'altre

Durant la trobada el capità del primer equip de futbol, Xavi Hernández, va demostrar que està al corrent del futbol femení blaugrana: “No és casualitat que guanyin tants títols perquè treballen bé, fitxen bé. Conec molt bé el Xavi Llorens, de la base del Barça. Estava a l’aleví i hi vam coincidir; és un treballador nat, molt futboler. I les noies tenen molt de nivell. Cada any en tenen més. S’ha de promocionar una mica més el futbol femení perquè estan fent un paper extraordinari i van al Mundial i competeixen bé. Amb la cultura que hi ha a Espanya de futbol, el futbol femení anirà pujant segur”. En el terreny personal, Xavi se sent un privilegiat per haver guanyat tants títols: “He tingut la sort de coincidir pràcticament amb la millor època de la història del Club. La sort és estar al Barça. Si guanyem tantes Lligues és pel fet d’estar al Barça; segurament si estiguéssim en un altre club no guanyaríem tants títols i ho hem d’aprofitar. Ara tenim equip i generació per seguir-ne guanyant, i el Femení igual, en aquest sentit nosaltres som els privilegiats de guanyar tants títols per estar al Barça”.

Per a Sonia, l’última és la més especial

Reunir 14 Lligues no és flor d’un dia, i bé ho sap Sonia Bermúdez, que n’ha aconseguit tres amb el Rayo Vallecano i les últimes quatre de blaugrana. “Totes les Lligues les recordo amb moltíssima il·lusió, però la veritat és que el fet que el Barça n'hagi aconseguit quatre és històric, i sobretot em quedo amb l'última. És molt especial perquè guanyar-ne quatre de consecutives no és fàcil, i només un Club com el Barça ho pot aconseguir”, afirma Sonia, que, a més, s’ha proclamat la màxima golejadora en quatre d’aquestes set Lligues i lluita pel cinquè Pitxitxi. Sobre la trobada amb Xavi Hernández, Sonia estava sorpresa pels coneixements del capità del primer equip sobre futbol femení: “La veritat és que és un plaer conèixer una llegenda com Xavi, i es veu que està molt informat del futbol femení i de prop és una persona molt amable. Coincideixo amb ell que som uns privilegiats per haver aconseguit set Lligues, i espero lluitar per la vuitena. Ara lluitemper la Copa de la Reina; tenim un gran equip i crec que la podem guanyar també”.


Xavi Hernández i Sonia Bermúdez, reis de Lligues by fcbarcelona
Tornar a dalt