València – FC Barcelona: Derrota batallada a Paterna (2-1)

Les noies de Llorens cauen en un partit intens i en el qual han pagat un gol al final de la primera part Tot i el gol de Corredera al minut 51, les blaugranes no han pogut aconseguir sumar en la segona jornada de Lliga

Un partit atractiu i disputat des d’un bon començament. El València Femení ha presentat un matx complicat, reforçat amb noves jugadores i amb l’al·licient que han jugat a casa, però el conjunt blaugrana, coneixedor d’aquesta competició, no s’ha deixat dominar tan fàcilment. Malauradament, dos gols del Valencia al final de la primera part i a l’inici de la segona han estat massa per a les de catalanes, que han retallat diferències amb un gol de Corredera

Ocasions sense fi

Trobar espais i línies de creació no ho ha estat senzill per les noies de Xavi Llorens. No obstant, les oportunitats més clares de la primera part les ha tingudes el Femení A. Al minut 13, Unzué ha centrat al segon pal per Willy, però no ha arribat a temps i la portera txe l’ha atrapada. Mitjan la primera part, Corredera ho ha tornat a provar des de la banda esquerra enviant la pilota a l’escaire. Al minut 34, Alexia ha disparat a mitja altura, però Gio atenta ha colpejat amb el cos i l’ha enviat a corner.

Gol fantasma

El conjunt txe enviava un toc d’atenció. En el minut 39, Monforte ha fet una passada interior a Mary Paz que amb un xut massa tendre, no ha pogut evitar que Ràfols l’aturés. Just abans de marxar als vestidors, ha arribat el primer gol del partit. Un gol difícil de veure. Monforte ha marcat un gol olímpic des del corner, que Unzué ha intentat parar amb l’estomac massa a prop de ratlla de gol  i l’àrbitre l’ha concedit. Les valencianes obrien el marcador (1-0).

Incansables

Les noies de Cristian Toro confiades i valentes han tornat a marcat ràpidament. Al minut 47, l’ex blaugrana Carol Férez ha aconseguit desbloquejar la porteria de Ràfols per sota les cames, fent el 2-0. El Barça, poc acostumat a estar per sota del marcador, no ha baixat els braços i quatre minuts després, Jenni ha fet una assistència a Corredera que ha rematat just al pal llarg de la porteria, 2-1. Una mica més a prop de les valencianes, Xavi Llorens ha començat a moure peces per canviar-li la cara al partit. Oportunitats no han faltat per part de les dues parts, però sobretot pel Barça.

Sonia hauria pogut fer el segon a falta d’un quart del partit, un xut col·locat perfectament a porteria, que Mariajo ha sigut capaç d’aturar. Una incansable Sonia no ha deixat de provar-ho fins al final del partit. Les valencianes amb una tàctica valenta i ben posicionades han impossibilitat el bon joc blaugrana que sense sort amb la diana no han pogut girar el marcador.