Nou blaugranes a l'estrena de la selecció espanyola al Mundial femení

Nou blaugranes a l'estrena de la selecció espanyola al Mundial femení

El combinat d’Ignacio Quereda debuta a la cita del Canadà aquest dissabte contra Costa Rica

La selecció espanyola de futbol femení disputarà a partir del 9 de juny el primer Mundial de la seva història, i el FC Barcelona hi serà present amb nou jugadores de l’equip de Xavi Llorens. El conjunt entrenat per Ignacio Quereda comptarà amb la presència de Marta Torrejón, Ruth García, Leire Landa, Melanie Serrano, Virginia Torrecilla, Alexia Putellas, Jennifer Hermoso, Sonia Bermúdez i Marta Corredera, a més de Vicky Losada, que va deixar la disciplina blaugrana a mitja temporada.

Les noies de Xavi Llorens i la resta del combinat espanyol, enquadrades al Grup E, començaran la seva aventura al Canadà el 9 de juny (22.00 h) contra la selecció de Costa Rica, i completaran la fase de grups del Mundial el dia 13 (22.00 h) contra el Brasil -que compta amb Marta, una de les millors jugadores de la història-, mentre que el 17 de juny (01.00 h) s’enfrontaran a Corea del Sud.

La selecció espanyola disputarà els dos primers partits de la fase de grups a Mont-real, amb l’Estadi Olímpic com a seu, mentre que l’última jornada de la lligueta tindrà lloc a Ottawa, al Lansdowne Stadium.


Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut