La selecció espanyola perd contra Corea i diu adéu al Mundial (1-2)

Les nou blaugranes del combinat espanyol s’acomiaden del Canadà amb una dolorosa derrota contra les coreanes a l’última jornada de la fase de grups

La selecció espanyola ha perdut contra Corea del Sud (1-2) en l’últim partit de la fase de grups i ha quedat eliminada del Mundial de futbol femení del Canadà. Vero Boquete ha avançat les noies d’Ignacio Quereda gràcies a una genial assistència de la blaugrana Marta Corredera que la nova jugadora del Bayern de Munic ha enviat al fons de la xarxa. Les coreanes, però, han remuntat amb dos gols després del descans i han acabat així amb les il·lusions del combinat espanyol, que diu adéu al Mundial abans d’hora.

Sis blaugranes han participat en l’últim i decisiu partit d’Espanya que ha certificat l’eliminació de les espanyoles. En una segona part molt fluixa, Marta Torrejón, Leire Landa, Virginia Torrecilla, Mata Corredera, Alexia Putellas i Sonia Bermúdez no han pogut fer res per evitar que la selecció espanyola marxi a casa amb un empat i dues derrotes al seu caseller.