FC Barcelona – Sevilla: Victòria per a la confirmació (0-3)

Els gols de Vicky, Sonia i Torrejón, a la segona part, fan oblidar l’expulsió d’Alexia

El Femení blaugrana encadena la seva 11a victòria consecutiva, aquest cop enfront del Sevilla, un rival que fins ara sempre havia posat les coses difícils a les noies de Xavi Llorens. Aquest cop, però, les blaugranes han aconseguit endur-se el triomf i es consoliden en el liderat de la Lliga.

Les blaugranes han sortit a totes a la gespa, dominant el matx i intentant crear perill, però un bon Sevilla ha tancat les seves files per impossibilitar les aproximacions del Barça. Hi hauria un parell d’ocasions de gol, però sense fi, i el marcador quedaria immòbil. Cap al minut 35, en una pilota dividida, Alexia ha estat expulsada. Només amb deu jugadores sobre la gespa, el Femení blaugrana ha intentat trobar la recompensa, però el resultat no s’ha mogut del 0-0.

A la represa, les noies de Xavi Llorens han recuperat les forces. Superiors i endollades, s’han imposat al Sevilla al minut 55 amb una diana de Vicky. A partir d’aquest instant la fluïdesa del Barça ha anat com una seda. Sonia ha marcat el segon gol a la contra, i Torrejón ha sentenciat l’enfrontament amb el 0-3 en els últims minuts.