fcb.portal.reset.password

La jugadora blaugrana Leire disputa una pilota amb Marta / www.sefutbol.es

La selecció espanyola s’ha quedat a les portes de sumar un punt molt valuós davant el Brasil, una de les potències mundials del futbol femení. Espanya ha realitzat una gran primera meitat, molt sòlida defensivament i arribant amb perill a la porteria carioca, però al minut 44 les noies d’Ignacio Quereda han vist desbaratat tot el treball realitzat. Andressa Alves ha aprofitat una gran passada i, malgrat que Celia Jiménez ha salvat en primera instància el gol sobre la mateixa línia, la davantera ha recollit el refús per fer pujar l’1-0 a l’electrònic de l’Estadi Olímpic de Montreal.

El Barça ha tingut una bona representació durant el partit: Torrejón, Leire, Alexia, Virginia i Marta Corredera han sortit a l’onze inicial, i totes cinc han fet un gran partit. Ja a la segona meitat, i buscant el gol de l’empat, Sònia ha entrat al minut 77. La davantera ha estat molt incisiva i, a pocs minuts per al final, ha connectat meravellosament amb Vero Boquete, que ha tingut l’empat a les seves botes. Espanya no ha desistit i, al temps afegit, Irene ha estavellat un xut al pal que hauria pogut significar l’empat.

Després de dues jornades, la selecció espanyola suma un punt i depèn de si mateixa per passar als vuitens de final. Un triomf enfront Corea del Sud dimecres certificaria el passi a la següent ronda.

Tornar a dalt