fcb.portal.reset.password

En acabar la sessió d'entrenament, la plantilla s'ha fet una foto d'equip / FCB-VÍCTOR SALGADO

Després d’un viatge molt llarg, on de matinada sortien des de la Ciutat Esportiva, l’expedició del Barça Femení va arribar aquest dijous a Melilla a primera hora de la tarda. Havent dinat, les jugadores han tingut una estona per poder descansar una mica abans de fer el passeig per estirar les cames abans de l’última sessió d’entrenament prèvia a la semifinal d’aquest divendres (18 hores) contra el València CF.

Recepció amb les autoritats

El conjunt de Xavi Llorens ha fet una suau sessió d’entrenament prepartit a les 20.30 hores a les instal·lacions de ‘La Espiguera’ de gespa artificial, ja que l’estadi on es jugaran els partits de la final a quatre de la Copa de la Reina serà l’Estadi Municipal Álvarez Claro, de gespa natural. Després de l’entrenament on han participat les 20 jugadores disponibles, l’equip s’ha traslladat fins a l’Ajuntament de Melilla, on l’alcalde i els representants de la RFEF han fet una recepció oficial als quatre equips participants: FC Barcelona, Atlètic de Madrid, València CF i Sporting de Huelva. La capitana blaugrana, Marta Unzué, ha rebut a mans de l’alcalde de Melilla un obsequi per a tot l’equip. En acabar l’acte, l’equip ha pogut tornar a l’hotel per sopar i descansar abans d’afrontar l’importantíssim compromís d’aquest divendres contra el València.

Llorens s’emporta totes les jugadores

Malgrat la lesió de la canària Andrea Sánchez, el tècnic del Barça Femení, Xavi Llorens, s’ha emportat a Melilla a la totalitat de la plantilla. Així doncs, a més de l'esmentada Andrea, lesionada al turmell, hi ha: Ràfols, Chelsea, Gemma Font, Marta Unzué, Virginia, Melanie, Alexia, Ruth, Marta Torrejón, Núria, Mariona, Gemma, Jenni Hermoso, Leire, Sonia, Corredera, Esther Romero, Willy, Míriam, Baudet i Sandra. Aquesta última arrossega unes molèsties i serà dubte per al partit contra el València. Llorens no ha volgut que cap es perdi l’últim gran repte de la temporada, tornar a guanyar la Copa de la Reina i aconseguir el doblet.

Tornar a dalt