El Femení A torna als entrenaments

El Femení A torna als entrenaments

Les noies de Xavi Llorens ja preparen amb la totalitat de la plantilla el primer partit de l’any, contra l’Espanyol, que es disputarà el 10 de gener a domicili

[[DES_1]] El Femení A ha tornat als entrenaments aquest divendres a la tarda després de les vacances nadalenques. El tècnic de l’equip, Xavi Llorens, ha comptat amb la totalitat de la plantilla per començar a preparar el partit contra el primer rival de l’any 2015. Serà el 10 de gener contra l’Espanyol a domicili (15 h), i tancarà d’aquesta manera la primera volta de la Lliga. Sigui quin sigui el resultat, les jugadores del Femení A ja són les campiones d’hivern després d’aconseguir una avantatge de sis punts respecte al segon classificat, l’Atlético Féminas, i nou punts respecte al tercer, l’Athletic Club.

Recordem que les noies de Xavi Llorens van tancar l’any guanyant el Rayo Vallecano a domicili (0-1) i van assolir la dotzena victòria consecutiva a la Lliga. D’aquesta manera, les blaugranes buscaran la primera victòria de l’any per allargar la ratxa positiva en la qual estan immerses, per seguir liderant la classificació amb una certa distància.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut