fcb.portal.reset.password

Imatge de l'entrenament d'aquest dijous. FOTO: GERMÁN PARGA - FCB

Aquest dijous al vespre, el Femení blaugrana ha fet l’última sessió d’entrenament abans de jugar les semifinals de Copa Catalunya davant l’Europa a les 19 hores al Municipal de Les Planes de Sant Joan Despí. En una sessió oberta als mitjans informatius, les noies de Xavi Llorens han preparat a consciència la semifinal amb l’objectiu de ser a la final de diumenge a les 12 hores i lluitar per la cinquena Copa Catalunya en sis anys.

Llorens, ambiciós

L’entrenador del Femení A ha parlat davant dels mitjans de comunicació i s’ha mostrat ambiciós davant la possibilitat de guanyar un títol a principi de temporada: “Per a nosaltres és un títol molt important, i un títol que a nosaltres ens va servir per començar aquesta època de títols que estem vivint”. A més, Llorens destacava la importància d’aquesta competició: “La Copa Catalunya hi ha gent que no li dóna importància, però la té, i més per tot el que comporta pel futbol femení”. Respecte al rival de les semifinals, l’Europa, Xavi Llorens afirmava que: “És un rival perquè teòricament puguem estar a la final de diumenge, tot i que al futbol mai se sap. Estem confiats i volem guanyar el títol que l’any passat se’ns va escapar”.

Sessió amb Vicky i Soni

L’entrenament d’aquest dijous al vespres ha servit perquè Vicky Losada i Sonia Bermúdez tornessin a entrenar amb les seves excompanyes. Per Llorens “la tornada de Vicky i Soni és un plus molt important de qualitat i competitivitat. Ara tenim 23 jugadors de molt nivell”. De cara la semifinal de divendres, el tècnic blaugrana no podrà comptar amb les lesionades Leire, Míriam, Mariona i Sandra, i està a l’espera de l’arribada del trànsfer de Vicky i Soni perquè puguin tenir els primers minuts en el seu retorn com a blaugranes.

Tornar a dalt