Xavi Llorens: “Les jugadores ho han donat tot i és un orgull entrenar-les”

Xavi Llorens: “Les jugadores ho han donat tot i és un orgull entrenar-les”

El Femení A ha aconseguit la seva tercera Lliga de manera consecutiva i ja pensa en la Copa de la Reina per engreixar el seu palmarès

El Femení A blaugrana s’ha proclamat campió de Lliga aquest diumenge al matí a la Ciutat Esportiva de l’Atlètic de Madrid després de guanyar a les blanc-i-vermelles per 0-3. Aquesta és la tercera lliga consecutiva del futbol femení blaugrana.

L’arquitecte de tot, Xavi Llorens

“La lliga ha estat més competida del que sembla. Ens ha costat moltíssim tot i guanyar la lliga faltant 3 jornades per al final. Ha estat molt dura amb el fet de les lesions, la Champions pel mig i la decepció de la Copa Catalunya a l’inici però les jugadores ho han donat tot i és un orgull entrenar-les”, ha declarat el tècnic Xavi Llorens.

“Ara intentarem arribar a la final de la Copa de la Reina i continuarem creixent i competint per veure si l’any vinent som capaços de guanyar una altra Lliga, fer-ho millor a la Champions i seguir amb el treball, treball i treball”, ha afegit.

L’entrenador també ha volgut lloar la feina de les seves jugadores i l’aposta del Club per la secció: “Fa 8 anys que estic amb elles. Ens va costar molt al principi però amb la confiança del Club hem fet les coses bé i sobretot gràcies al compromís de les jugadores hem arribat fins aquí”.

Sisena lliga consecutiva per Sònia

També és un dia molt especial per a Sònia Bermúdez, que s’ha apuntat la seva sisena Lliga: “És la meva sisena Lliga consecutiva, la tercera amb el Barça. Estic molt emocionada perquè ha estat un any molt dur però tenim la recompensa final”.

Sobre el partit amb l’Atlètic, ha declarat que “sabíem que amb l’empat ens servia però hem sortit molt concentrades i això ha fet que marquéssim tan aviat”.

Les capitanes Unzué i Ràfols, exultants

Les dues capitanes també s’han mostrat molt satisfetes pel títol assolit. “És una Lliga molt important per nosaltres perquè ha estat la que més ens ha costat  i estem molt contentes perquè portem treballant des del juliol per aquesta Lliga i ja és aquí”, ha declarat Laura Ràfols. La portera també ha volgut elogiar el rol del tècnic: “Xavi Llorens és qui ens ha guiat fins aquí i ha confiat en nosaltres des del primer dia i només li podem donar les gràcies per estar sempre amb nosaltres i confiar en el futbol femení”.

Marta Unzué, per la seva banda, ja pensa en la Copa de la Reina: “Hem treballat molt durant tota la temporada per tenir la tercera Lliga i ja la tenim aquí. Ara ens toca centrar-nos en la Copa”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut