Xavi Llorens: “Estic content de l’esforç i el treball de les jugadores”

Xavi Llorens: “Estic content de l’esforç i el treball de les jugadores”

El tècnic del Femení A valora positivament el partit d’ahir amb l’empat aconseguit (0-0) davant el Brondby L’equip ja pensa a fer un bon paper a la tornada del proper 16 d’octubre per poder superar l’eliminatòria i avançar en la competició

El Femení A va aconseguir aquest dimecres el primer empat a la UEFA Women’s Champions League davant el Brondby (0-0) al partit d’anada dels setzens de final en la seva segona participació en la màxima competició continental. Tot i creure que mereixien més, entrenador i jugadores blaugrana van fer un balanç positiu de l’empat. “Volíem un gol, hem treballat per això i no ha pogut ser”, va reconèixer Xavi Llorens. Malgrat no haver aconseguit foradar la porteria contrària, l’entrenador blaugrana estava satisfet amb les seves futbolistes: “Estic content de l’esforç i el treball de les jugadores. No els puc dir res, ho han deixat tot”.

Resultat positiu

La sensació a la zona mixta era que l’equip podia haver tret un millor resultat del partit però l’empat deixava bones sensacions. La defensa Ruth García valorava així el matx: “La sensació que s’emporta l’equip és bona. Hem tret un bon resultat aquí i amb un gol allà estem a dins”. Amb el mateix optimisme s’expressava la migcampista Vicky Losada: “Hem de veure-ho com a positiu i anar allà a totes a intentar passar”.

Miriam Diéguez, per la seva banda, lamentava les ocasions fallades però destacava que, a banda del 0-0, “qualsevol empat ens val, el resultat és més positiu per a nosaltres que per a elles”.

El Brondby, un equip dur

El Brondby va mostrar el seu poder físic durant els noranta minuts i això va dificultar el joc més d’elaboració de les blaugranes. “Són un equip molt ordenat tàcticament i amb un poder físic pel qual els va molt bé el contacte”, explicava Llorens. Vicky Losada va coincidir amb el seu tècnic, ja que creu que va ser un partit “físicament molt dur” i que les rivals no estan acostumades a fer un joc “més de toc”.

La tornada, dimecres que ve

Sense oblidar-se del partit de Lliga d’aquest diumenge amb l’Oviedo Moderno, l’equip ja pensa en la tornada de dimecres a Dinamarca (18.30 hores). Xavi Llorens espera un partit “molt igualat” com el d’ahir. Ruth Garcia, per la seva banda, creu que serà un partit “incòmode i difícil de jugar”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut