Sporting Huelva Club – Femení A: La primera derrota de la Lliga (2-1)

Dos gols de Martín-Prieto han estat suficients per derrotar, per primer cop a la temporada, el conjunt de Xavi Llorens, ja campió

Petit sotrac que no desllueix la gran temporada que està protagonitzant el Femení A, ja campió de la Superlliga. El conjunt de Xavi Llorens ha caigut per la mínima (2-1) en la seva visita al camp de l’Sporting Huelva Club. Dues dianes de Martín-Prieto han estat suficients per desequilibrar l’empat que havia aconseguit Virginia.

Sorpresa inicial

Ni temps per reaccionar. Les locals han aprofitat una imprecisió defensiva per inaugurar el marcador quan s’havia disputat menys d’un minut de joc. Martín-Prieto ha estat la més llesta de la classe i ha batut el Chelsea (1-0, min 1).

El gol ha suposat un cop dur per a les blaugranes, però s’han refet a base d’aplicar l’estil que les ha portat a triomfar al llarg de la temporada. Tot i les nombroses ocasions de què han disposat, no han aconseguit empatar el matx abans de la fi dels primers 45 minuts.

De l’empat a la derrota

La intensitat de les blaugranes ha servit per igualar el marcador a la represa. En una jugada embolicada dins l’àrea Virginia ha acabat introduint la pilota a la porteria local (1-1, min 50). Amb el gol semblava que el signe del partit esdevindria una victòria blaugrana, però Martín-Prieto, una vegada més, ha aconseguit superar el Chelsea en finalitzar una bona passada en llarg.

Amb el segon gol de les locals s’ha arribat fins a la fi del temps reglamentari i s’ha confirmat la primera derrota a la Lliga del conjunt de Xavi Llorens. Una Lliga de la qual el Femení A ja és campió.