Sònia Bermúdez fitxa pel Western New York Flash

Sònia Bermúdez fitxa pel Western New York Flash

El FC Barcelona i el Western New York Flash han arribat a un acord per a la incorporació de la jugadora a l’equip nord-americà S’acomiada de Can Barça amb sis títols sota el braç: tres Lligues, una Copa de la Reina i dues Copa Catalunya

Sonia Bermúdez jugarà al Western New York Flash després de l’acord a què han arribat el FC Barcelona i el club nord-americà. La davantera blaugrana, que aquest diumenge s’ha proclamat campiona de Lliga amb el Femení A per tercera temporada consecutiva, deixa el FC Barcelona després de tres anys sota les ordres de Xavi Llorens. En aquest temps, la golejadora ha alçat un total de sis títols: tres Lligues, una Copa de la Reina i dues Copa Catalunya.

El FC Barcelona ha entès que aquesta era una oportunitat única per a la jugadora i ha donat totes les facilitats per materialitzar aquest fitxatge i li desitja tots els èxits professionals en la seva nova etapa a Nova York.

Sònia Bermúdez va aterrar al FC Barcelona l’any 2011, provinent del Rayo Vallecano, equip amb el qual va jugar des del 2004 i amb què va guanyar les Lligues del 2009, el 2010 i el 2011 i la Copa de la Reina del 2008. Abans havia militat al Sabadell (2003-04), a l’Sporting de Huelva (1999-03), al Pozuelo i al Butarque de Leganés.

Al Barça s’ha proclamat Pitxitxi en les dues últimes Lligues: va marcar 34 gols a la temporada 2011/12 i 21 més a la 2012/13. Enguany ja en suma 28.

Ara, la davantera s’unirà a l’equip de Vicky Losada, traspassada al Western New York Flash a finals de febrer.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut