Sevilla FC – Femení A: Fi a la ratxa de victòries (0-0)

Sevilla FC – Femení A: Fi a la ratxa de victòries (0-0)

El Barça trenca la seva ratxa de vuit victòries seguides després d’empatar sense gols al camp del Sevilla FC Tot i no sumar els tres punts, el conjunt de Xavi Llorens acaba la primera volta com a líder destacat de la categoria

Empat inesperat del Femení A davant el Sevilla FC que posa punt final a una ratxa de vuit victòries consecutives a la Lliga. Tot i l’ensopegada, les blaugranes acaben la primera volta de la Lliga al capdavant de la classificació amb onze punts més, i també un partit més, que el segon classificat, l’Athletic Club.

Molt vent, poc futbol

Les jugadores de Xavi Llorens s’han enfrontat a un rival molt mentalitzat, amb moltes ganes de frenar la ratxa de victòries del líder de la Primera Divisió. La Ciutat Esportiva del Sevilla s’ha convertit en un camp maleït per al Barça, on no ha pogut guanyar en les últimes cinc visites, i on acumula dues derrotes i tres empats.

En un partit amb molt de vent, les jugadores del Femení A no han pogut desplegar el seu millor joc, tot i que s’haurien pogut avançar en el marcador quan a l’equador de la primera meitat han rematat de cap una pilota al fons de la xarxa. L’àrbitre, però, ha anul·lat el gol per falta prèvia a Koya, la portera sevillista. Les blaugranes ho han seguit intentant amb passades a l’esquena de la defensa sevillista, buscant la velocitat de Marta Corredera i Sònia Bermúdez, però les jugadores blaugrana han caigut sovint en fora de joc.

Sense premi final

Les blaugranes ho han seguit intentant durant la segona meitat. Xavi Llorens ha fet entrar al camp Karol i Romero per buscar la victòria, però el Femení A s’ha quedat sense el premi dels tres punts en un partit molt dur. Ja al tram final de partit, primer Virginia i després Sònia haurien pogut batre la porteria defensada per Koya, però no han estat de sort, i finalment el partit ha acabat amb empat a 0.

El Femení A acaba la primera volta com a líder destacat de la Lliga, havent sumat 41 punts de 45 possibles, i treu 11 punts, amb un partit més, al segon classificat, l’Athletic Club.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut