Reial Societat – Femení A: Recital a Zubieta (0-5)

Reial Societat – Femení A: Recital a Zubieta (0-5)

Les dianes de Torrejón, Esti, en pròpia porta, Miriam, Soni i Kenti han estat suficients per emportar-se els tres punts de Zubieta Amb aquesta victòria, el Femení A suma 30 partits de Lliga consecutius sense perdre

Segona jornada i segona victòria. El Femení A de Xavi Llorens ha estat superior a la Reial tot i un inici força igualat. L’estratègia i l’eficàcia han estat les millors armes de les blaugranes, que, amb gols de Torrejón, Esti, en pròpia porta, Miriam, Soni i Kenti han certificat el segon triomf de la temporada i comparteixen el liderat amb el Rayo Vallecano, l’Athletic, el Llevant i el València.

Torrejón obre la llauna

Sis minuts ha tardat el Barça a encarrilar el partit. A la sortida d’un córner Torrejón ha plasmat una rematada impecable que s’ha colat per tot l’escaire de la porteria basca. El gol ha suposat un cop fort per a les locals, però no han abaixat els braços.

L’avantatge blaugrana ha decantat lleugerament la balança. Les noies de Xavi Llorens han intentat buscar les esquenes de les locals i han intentat trobar els espais a la teranyina defensiva plantejada per la Real. Davant la insistència, ha arribat el premi. En una pilota penjada a l’àrea, Esti ha desviat la trajectòria de l’esfèrica i ha marcat, en pròpia porta, el segon gol de la matinal futbolística.

Sentencia Miriam

D’una passada impecable d’Unzué ha nascut el tercer gol del duel. La visió de la jugadora ha permès a Miriam trencar el fora de joc i batre Cornejo tota sola.

Amb tot a favor, les blaugranes han viscut una represa plàcida. Soni ha aconseguit marcar el quart, i, després de culminar una bona jugada individual, ha assistit a Kenti perquè marqués el cinquè i definitiu.

Amb aquesta victòria el Femení A segueix líder de la categoria i suma 30 partits de Lliga consecutius sense perdre.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut