Rayo Vallecano – Femení A: A un pas del títol (0-1)

Un gol de Karol Férez ha donat tres punts més a les blaugranes, que han aprofitat la punxada de l’Athletic Club per posar més distància respecte al segon classificat El Barça suma 54 punts, deu més que les basques, quan ja només queden deu partits

Un solitari gol de Karol Férez a vint minuts per al final ha desencallat un partit molt treballat i ha donat tres punts més a l’equip que entrena Xavi Llorens. La victòria barcelonista, combinada amb l’empat d’ahir de l’Athletic Club, deixa les blaugranes amb 54 punts, deu més que l’equip basc, quan només queden 30 punts en joc.

Igualtat inicial

El Femení A ha hagut de suar de valent per emportar-se els tres punts de Madrid. Els primers compassos de partit han estat molt igualats, la pluja no ha ajudat les blaugranes a l’hora de desplegar el seu joc habitual i, malgrat que les noies de Xavi Llorens han intentat buscar les seves jugadores més perilloses, cap dels dos equips ha aconseguit arribar a l’àrea contrària amb claredat.

Al descans el marcador no s’havia mogut, i, malgrat que el Femení A seguia buscant el gol, no havia aconseguit batre Alícia, la portera de l’equip madrileny.

Karol posa la Lliga a tocar

A la segona meitat Xavi Llorens ha fet entrar Karol i Corredera per intentar batre la porteria del Rayo, i els canvis han tingut efecte. A poc més de vint minuts per al final Karol ha aconseguit batre Alícia i posar el 0-1 al marcador. El gol de Karol ha tingut un gust especial, ja que la blaugrana ha estat un any fora dels terrenys de joc per culpa d’un trencament del lligament encreuat del genoll.

El Femení A ha hagut de patir, perquè a menys de deu minuts per al final la davantera del Rayo Vane ha tingut una ocasió molt clara per empatar el partit, però Ràfols ha fet una gran parada i ha aconseguit que els tres punts volessin cap a Barcelona.

Els tres punts sumats a Madrid donen al Femení A deu punts d’avantatge respecte de l’Athletic Club i deixen a tir el títol de Lliga.