Quarta Copa de la Reina per al Femení A

Quarta Copa de la Reina per al Femení A

Les noies de Xavi Llorens es proclamen campiones contra l’Athletic Club i s’emporten el seu segon títol de la temporada

El Femení A ha assolit aquest dissabte el seu objectiu, la seva quarta Copa del Reina, la primera de les quals es va aconseguir l’any 1994. Les noies de Xavi Llorens han aixecat tres Lligues i tres Copes de la Reina en els últims quatre anys, per la qual cosa han passat a dominar el panorama del futbol femení estatal. Les blaugranes dipositaran el 12è títol de la categoria a l’espai dedicat al futbol femení blaugrana.

Aquesta temporada, el Femení A blaugrana va guanyar la Lliga amb 79 punts, amb 10 d’avantatge sobre l’Athletic Club, el seu rival en aquesta final de la Copa de la Reina. Abans d’arribar fins a la final, però, es van haver d’enfrontar a quarts de final a una Reial Societat dura de batallar. Un 0-1 i un empat els va permetre passar a les semifinals. El Rayo Vallecano, que va ser el seu últim contrincant, no ho va posar gens fàcil, però la intensitat i la pressió de les blaugranes va fer la resta per superar el conjunt madrileny amb un 2-1 i un 0-1 que les classificaven per a la final amb l’Ahtletic Club.

L’equip dirigit per Xavi Llorens ha guanyat les últimes tres Lligues (2011/12, 2012/13 i 2013/14), a més de les tres Copes de la Reina (2010/11, 2012/13 i 2013/14). L’any passat va aconseguir el doblet en la primera temporada que l’equip disputava la UEFA Women’s Champions League. Aquest any, el Femení A blaugrana ha arribat fins als quarts de final, en què va caure eliminat pel Wolfsburg, que es va acabar proclamant campió per segona edició consecutiva. Aquest any, el Femení A ha tornat a fer història aconseguint per segona vegada el doblet.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut