L’últim ‘regal’ de Sonia com a blaugrana

L’últim ‘regal’ de Sonia com a blaugrana

La davantera s’acomiada del Barça amb un doblet, l’últim gol, una autèntica delícia per als amants del futbol, ja que va resoldre un penal a l’estil Panenka

Sonia Bermúdez va tancar diumenge la seva etapa blaugrana amb el títol de Lliga sota el braç i amb dos gols, l’últim dels quals va ser una autèntica meravella digna d’una gran golejadora. La ‘10’ del Barça va ser l’encarregada, al minut 32, de xutar el penal a favor del Barça. I Soni, que coneix molt bé la portera de l’Atlètic de Madrid, ja que són companyes a la selecció, la va sorprendre amb un xut a l’estil Panenka. Aquest suposa el seu últim gol amb la samarreta del FC Barcelona, ja que a partir d’ara jugarà a la Lliga nord-americana amb el Western New York Flash.

Amb 28 gols en aquesta Lliga, és la Pitxitxi de la competició quan falten tres jornades perquè finalitzi. Sonia Bermúdez té a tocar el fet de convertir-se en la màxima golejadora de la Lliga per tercer any consecutiu després de fer-ho la 2011/12, amb 34 gols, i la 2012/13, amb 21.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut