Granada – Femení A: No tenen sostre (0-3)

Granada – Femení A: No tenen sostre (0-3)

Les dianes de Jenni, Sonia i Alexia han servit per sumar la quinzena victòria de la temporada d’un equip que no té sostre

24 partits seguits sense perdre a domicili a la Lliga. Es diu ràpid, però cal molt sacrifici per arribar-hi. El conjunt de Xavi Llorens ha sumat un nou triomf, el 15è de la temporada, i segueix amb un ritme imparable cap a la consecució del títol de Lliga. Jenni, Sonia i Alexia han estat les autores de la golejada del líder.

A poc a poc i bona lletra

Inici equilibrat i intens. El Femení A ha assetjat la porteria d’un Granada molt seriós en defensa i ben ordenat. Les granadines han jugat de tu a tu al conjunt de Xavi Llorens i així s’ha reflectit en la igualtat que ha regnat a l’electrònic.   

De mica en mica el Barça ha anat guanyant terreny i ha freqüentat amb més assiduïtat la porteria d’Andrea. Un bon xut de Melani ha servit perquè la portera local desviés la pilota del mateix escaire.

Un gol que tranquil·litza

El nou fitxatge blaugrana, Jenni Hermoso, que va debutar la setmana passada, ha obert el marcador en culminar una bona jugada. Hermoso, que ha rebut una passada a l’espai, ha batut Andrea en un un contra un (0-1, min 35).

La placidesa que ha suposat el primer gol ha conduït les blaugranes a la consecució del segon. Sonia, després de retallar davant dues rivals i etzibar un potent xut, ha aconseguit superar la portera local (0-2, min 45).

Els tres punts, cap a casa

L’avantatge al marcador ha estat vital perquè el partit s’anés apagant lentament. Les forces de les jugadores d’ambdós conjunts han anat minvant i les ocasions no han estat tan presents com al primer temps. El punt final l’ha posat Alexia. La davantera ha culminat un bon contraatac conduït per Sonia (0-3, min 75).

Aquests tres punts serveixen perquè el Barça es mantingui líder en solitari, una jornada més, a sis punts de l’Athletic de Bilbao, segon amb 42 punts.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut