Femení A – Sporting Club Huelva: Imparables! (3-0)

Dos gols de Jelena i un de Sonia han estat suficients per superar l’Sporting Club Huelva i sumar la 13a victòria de la temporada Les blaugranes tanquen el 2013 amb la condició d’invictes i sumen 10 punts més que les segones classificades

Ni per vacances donen treva. Les noies de Xavi Llorens han golejat l’Sporting Club Huelva i tanquen el 2013 amb un sòlid liderat a la Primera Divisió Femenina. Les dues dianes de Jelena i un gol de Sonia a l’inici del segon temps han estat suficients per retenir els tres punts a la Ciutat Esportiva i sumar la 13a victòria de la temporada.

Tempteig inicial

Domini blaugrana però amb opcions per a ambdós conjunts. Sonia ha disposat de la primera ocasió però Serrat ha parat l’intent de la davantera barcelonista. Per al Huelva, Virgy ha estavellat una pilota contra el travesser.

El líder de la categoria ha intentat trencar les línies comprimides de les visitants amb passades a l’espai cap a Sonia i Corredera. El Huelva, per la seva banda, s’ha acostat tímidament a la porteria defensada per Chelsea.

Llum al final del túnel

A mesura que han avançat els minuts les noies de Xavi Llorens han estat més presents en l’àrea rival. Virgina i Miriam han posat a prova la portera visitant, que ha respost amb encert als intents ofensius de les barcelonistes.

A base de picar pedra ha arribat el premi per a les blaugranes. Una bona centrada de Sonia per la banda esquerra l’ha rematat Jelena per posar l’un a zero a quatre minuts d’encarar el camí cap als vestidors.

No perdonen

A la represa, Sonia no ha tardat ni cinc minuts a sentenciar el matx. La davantera ha aprofitar un error de Serrat a la sortida per marcar a plaer el seu 15è gol a la Lliga.

Abans d’arribar a la mitja hora de joc, Jelena ha retallat amb molta classe i des de la frontal ha enviat la pilota a l’escaire per marcar el gol definitiu de la victòria (3-0).