Femení A – Reial Societat: A semis! (0-0)

Femení A – Reial Societat: A semis! (0-0)

El conjunt de Xavi Llorens fa bo el resultat de l’anada (0-1) i disputarà l’eliminatòria de semifinals de la Copa de la Reina contra el Rayo Vallecano

El Femení A ha fet bo el resultat de l’anada i ha aconseguit el pas a les semifinals de la Copa del Reina contra el Rayo Vallecano. El gol d’Alexia, aconseguit al camp de la Reial Societat, ha estat suficient davant l’empat a zero que han signat aquest diumenge els dos conjunts. 

Poca història

Poques ocasions als primers compassos d’un matx que no ha agafat ritme fins a la meitat del primer acte. Les ocasions, per a les blaugranes. La primera l’ha tingut Virginia, després d’una passada de Baudet, que no ha pogut impactar davant la sortida de la portera. Posteriorment Jenni, amb un xut des de l’interior de l’àrea, i Lau Gómez, amb un cacau des de fora de l’àrea, han intentat superar la portera visitant, però els seus llançaments s’han perdut fora dels tres pals.

Amb actitud però sense premi

El conjunt de Xavi Llorens ha arrencat amb ganes el segon període però tampoc ha trobat la manera de perforar la porteria donostiarra. Corredera, que ha entrat en la segona part, ha fet lluir Cornejo amb un xut ras prop del pal dret. Les barcelonistes ho han seguit intentant però no han trobat l’encert necessari.

La Reial també ha disposat de la seva ocasió per empatar, però, com les locals, tampoc ha trobat el camí per inaugurar el marcador. Quan tot semblava dat i beneït ha arribat l’ocasió més clara de tot el partit, obra de Garrote i Sandra. La primera ha habilitat de taló per a la segona, que ha afusellat Cornejo. La portera del conjunt basc ha pogut salvar l’ocasió.

Amb aquest resultat les blaugranes es classifiquen per a les semifinals de la Copa de la Reina, en què s’enfrontaran al Rayo Vallecano.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut