Femení A – Granada CFF: Invictes al ritme de Sonia Bermúdez (10-0)

El Barça femení obté una nova victòria a la Lliga, la tercera consecutiva, i suma 31 jornades imbatut Excepcional actuació de la davantera blaugrana Sonia Bermúdez, que, amb cinc gols, ha estat la protagonista del matx

Les jugadores de Xavi Llorens han guanyat el Granada per 10 gols a 0. Una nova demostració de força d’un conjunt que fa 31 jornades que està imbatut en Lliga. La victòria, amb gols de Sonia Bermúdez (5), Marta Corredera (2), Alexia, Virginia Torrecilla i Pilar Garrote, permet a les blaugranes mantenir-se al capdamunt de la classificació amb uns números espectaculars: 20 gols a favor i 0 en contra.

Pòquer de Soni

El Barça s’ha enfrontat al cuer de la Lliga, el Granada. Tot i la classificació, el rival era un equip perillós a priori. Les andaluses han tingut un inici de calendari dur: en les dues primeres jornades s’havien enfrontat al Llevant i a l’Athletic, dos dels equips més forts de la competició. El Barça, però, ha sortit concentrat al partit i amb les idees clares. Sonia Bermúdez, al 15 de la primera meitat, ha avançat les locals després de rematar una centrada de Marta Corredera.

La '10' blaugrana ha seguit amb el seu recital particular i ha anotat el segon gol al minut 24 de la primera meitat. La davantera ha etzibat un fort xut des de fora de l’àrea que ha entrat per l’escaire de la porteria rival. Al 38, no conforme amb els dos gols, Soni ha finalitzat una bona centrada i ha col·locat el tercer gol al marcador blaugrana i el seu hat-trick particular. Només quatre minuts més tard la madrilenya ha completat el seu pòquer particular amb el quart gol, després de finalitzar una bona jugada d’Alexia al límit del descans. El 4 a 0 ha estat el resultat a la mitja part.

Recital ofensiu

La segona meitat ha seguit amb la mateixa tònica de la primera. Un Barça molt superior, amo del partit, ha seguit anotant gols al marcador. Als cinc minuts de la represa Marta Corredera ha aprofitat un mal refús de la defensa rival per anotar el cinquè per a les jugadores blaugrana. El sisè ha estat obra, de nou, de Soni. La davantera ha sumat el seu cinquè gol. Al 65 de la segona meitat Marta Corredera ha signat el seu doblet després d’un bon xut que no ha pogut aturar Andrea, la portera del Ganada. El 7 a 0 lluïa al marcador.

Alexia Putellas s’ha sumat al festival ofensiu de les seves companyes d’atac per anotar el vuitè gol blaugrana. Ja al minut 83 les jugadores de Xavier Llorens han aprofitat la sortida d’un córner per signar el novè del partit, gràcies a un cop de cap de Virginia Torrecilla. I, al final del partit, prop del 90, la jove jugadora del filial Pilar Garrote s’ha estrenat anotant el desè i definitiu gol del partit.