Femení A-Brondby: Es decidirà a Dinamarca (0-0)

Femení A-Brondby: Es decidirà a Dinamarca (0-0)

El Barça i el Brondby empaten al Miniestadi a l’anada dels setzens de final de la Lliga de Campions femenina

El Femení A blaugrana ha iniciat la seva segona participació en la Lliga de Campions amb un empat davant del Brondby, en una anada dels setzens de final disputada al Miniestadi. El matx ha estat molt intens i igualat. Ha tingut molts detalls de qualitat i domini força alterns. Les noies de Xavi Llorens s’han merescut el gol a la segona meitat, però la portera Olsson l'ha evitat i l’eliminatòria es decidirà a Dinamarca el dimecres 16.

De tu a tu

La primera part havia estat un bonic estira-i-arronsa entre les catalanes i les daneses. Han començat millor les locals, que han dominat la pilota, atacant i creant la primera ocasió molt aviat. Al minut 3, Alexia ha rematat amb el cap fregant el pal. Feia mal per les bandes el Femení A. De mica en mica, però, el Brondby ha crescut. Molt potent físicament i perillós en el joc aeri, ha aconseguit que el Barça s’endarrerís i hagués d’optar pel recurs de buscar Sonia Bermúdez en llarg.

Potencial danès

A la mitja hora de la primera meitat semblava que les blaugranes es podien expulsar de sobre les blaves. Així, al minut 33, Corredera l’ha tingut amb una cavalcada per l’esquerra, però ha dubtat a l’hora de xutar i la portera ha neutralitzat l’oportunitat sense problemes. El Brondby tornaria a pressionari abans del descans i fins i tot s’hauria pogut avançar amb un un contra un de Madsen davant Ràfols que s’ha perdut alt.

Olsson salva el Brondby

A la segona part s’ha vist un Barça més agressiu. Míriam i Vicky Losada s’han fet grans a la medul·lar. De forma consecutiva, la portera Olsson ha salvat de forma providencial dues ocasions de Sònia. Especialment brillant ha estat la segona intervenció en un tret creuat de la ‘10’ culer (min 60). L’atac es decantava cap a la dreta, on Corredera despuntava per velocitat. De fet, el Brondby ha patit durant tot el partit pels laterals. El Barça empenyia i, al mateix temps, assumia més riscos defensius. El paper de les defenses en la correcció era crucial.

El tècnic danès s’ha vist obligat a refermar la seva rereguarda per rebaixar el setge barcelonista. Això, i sobretot el cansament, han pesat sobre les blaugranes als instants finals. El primer gol de la història del Femení A a la Lliga de Campions se segueix fent esperar i caldrà una autèntica proesa a la tornada. Això sí, haver mantingut la porteria imbatuda a casa hi pot ajudar molt.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut