Femení A - Atlètic de Madrid: Un equip sense límits (2-1)

Els gols de Sonia i Jelena han estat suficients per superar les segones classificades de la Lliga; per a l’Atlètic ha marcat Pisco, de penal

Imparables. Les noies de Xavi Llorens han sumat una nova victòria, aquest cop davant les segones classificades, per mantenir la seva hegemonia en la màxima categoria del futbol femení. El Femení A ha finalitzat el primer temps amb cert avantatge gràcies als gols de Sonia i Jelena. A la represa, l’Atlètic ha millorat i ha recuperat terreny amb un gol de Pisco de penal. Tot i la diana matalassera les blaugranes han sabut gestionar els minuts i sumar un nou triomf.

Qualitat sobre la gespa

Intensitat, caràcter i qualitat, tres característiques que s’han ajuntat sobre la gespa del camp 8 de la Ciutat Esportiva en el matx entre els dos primers classificats de la Primera Divisió Femenina. El Barça, però, ha estat el primer d’avisar en una gran ocasió de Sonia. La davantera ha rematat a plaer davant Lola Gallardo després d’una bona combinació entre Alexia i Miriam. Per sort dels matalassers la portera ha resolt la situació amb una demostració de reflexos.

El valor de ser efectiu

El matx mantenia el domini altern que s’havia dibuixat als primers minuts. Ambdós equips ho intentaven però sense trobar l’encert en els metres finals. L’encert, però, ha caigut cap al bàndol barcelonista. En una possessió de l’Atlètic Lola Gallardo ha regalat la pilota a Corredera i en un dos contra un letal ha assistit a Sonia perquè obrís la llauna a porteria buida.

La diana ha suposat una dosi de confiança per a les noies de Xavi Llorens, que han sabut ampliar l’avantatge amb un bon gol de Jelena. La davantera ha retallat davant dues defensores de l’Atlètic per clavar la pilota al pal curt de Gallardo (0-2, min 41).

Toc d’atenció

L’Atlètic s’ha pres el segon període des de zero. Les matalasseres han mossegat més que a la primera part però sense trobar l’encert en les jugades de l’inici. En una pilota penjada l’àrbitra ha assenyalat el punt de penal per unes mans d’una defensora blaugrana. Pisco, autora del llançament, ha superat Ràfols amb un xut potent i col·locat.

Amb les distàncies més curtes, l’Atlètic s’ha estirat sobre el terreny de joc i ha amenaçat la porteria blaugrana amb diverses incursions. La nota negativa, però, l’ha protagonitzat l’autora del gol, que s’ha lesionat i s’ha retirat del terreny de joc.

Victòria final

A mesura que han avançat els minuts ambdós equips han anat perdent la intensitat demostrada en els compassos anteriors. El Barça ha sabut frenar les intencions matalasseres i mantenir la distància en el marcador.

Amb aquest triomf les noies de Xavi Llorens es mantenen líders indiscutibles de la Primera Divisió Femenina.