FC Barcelona – Llevant: Alexia les posa a 10 (1-0)

L’equip femení de futbol n’ha tingut prou amb el gol matiner d’Alexia per sumar tres punts que li permeten agafar encara més avantatge en el liderat i situar-se a 10 punts del segon

El FC Barcelona s’ha imposat aquest migdia per la mínima al Llevant gràcies a un gol d’Alexia, suficient per consolidar encara més les noies de Xavi Llorens al capdamunt de la taula classificatòria. Els dos equips s’han enfrontat a la Ciutat Esportiva en el partit corresponent a la jornada 9, ajornat en el seu dia perquè les blaugranes tenien compromís de Lliga de Campions. Amb aquesta victòria el Barça no només continua una setmana més liderant la Lliga sinó que amplia amb tres punts més l’avantatge respecte al segon classificat, l’Athletic Club. Ara ja és de 10 la diferència de punts entre tots dos conjunts.

Gol matiner

No havien passat encara cinc minuts de partit quan l’equip barcelonista ha vist porta. En la primera arribada de perill del Barça Alexia ha superat la portera Paños després d’una boníssima centrada de Marta Corredera per la banda esquerra. Semblava que aquest gol matiner podria desconcentrar el Llevant, però el rival s’ha mostrat molt seriós damunt el terreny de joc. Amb tot, s’ha topat amb un Barça que ha sabut gestionar molt bé l’avantatge. Les valencianes han tingut l’ocasió més clara mitjançant Buceta, que, amb un xut de rosca, ha fet lluir Ràfols.

Partit plàcid del Barça de Xavi Llorens, que, tot i l’1 a 0 del marcador, no ha vist perillar en cap moment el resultat. Ben plantades damunt la gespa, les blaugranes han controlat el joc i han deixat passar els minuts. Segurament una de les oportunitats més clares del segon temps ha estat el xut de falta de Melani, que ha passat ajustat al pal esquerre de la porteria de Llevant.

Ara el Barça descansarà fins al cap de setmana que ve, quan tenen un nou compromís de Lliga, també a casa davant l’Sporting de Huelva.