FC Barcelona – Athletic Club: A un punt de ser campiones de Lliga (1-0)

FC Barcelona – Athletic Club: A un punt de ser campiones de Lliga (1-0)

Les de Llorens han de sumar només un punt dels 12 que han de disputar per ser campiones de Lliga per tercera temporada consecutiva Un gol de Jenni al tram final trenca un partit en què les catalanes han estat molt superiors

Cada cop queda menys perquè les noies de Xavi Llorens es tornin a proclamar campiones de Lliga per tercera temporada consecutiva. I és que, amb els tres punts aconseguits aquest dimecres a la Ciutat Esportiva contra l’Athletic Club, les blaugranes se situen amb 70 punts, 14 més que les basques (56), segones classificades. Tot i que les bilbaïnes han disputat un partit menys, les catalanes tan sols necessiten un punt per ser campines.

Igualtat inicial

Tot i la superioritat del Barça durant el primer temps, el resultat no s’ha mogut. Les de Xavi Llorens han buscat en tot moment la porteria d’Ainhoa i ha estat en les jugades a pilota aturada quan les catalanes han creat més perill i incertesa a les visitants. L’Athletic Club, en el segon lloc de la taula, ha buscat les seves oportunitats al contraatac, ja que l’elaboració anava a càrrec de les blaugranes, que no han pogut superar la teranyina teixida per les basques.

Jenni sentencia el partit

A la represa el guió del partit ha continuat sent el mateix i les internades de Corredera han estat avisos seriosos per a les visitants, que, quan restava poc més d’un quart d’hora, han vist com Jenni feia el primer gol del matx després de rematar subtilment una centrada des de la banda esquerra. Amb l’1-0 les de Llorens han pogut ampliar el marcador amb una altra jugada de Marta Corredera dins l’àrea que ha rebutjat brillantment Ainhoa.

Al tram final l’Athletic s’ha intentat estirar, però el Barça ho ha impedit amb les seves jugades ofensives, que han obligat les visitants a defensar-se.

Diumenge, la tornada del partit de Champions

I és que aquest diumenge el primer equip femení disputarà el partit de tornada dels quarts de final al Miniestadi (12.15 hores). Tot i el 3-0 de l’anada, les noies de Xavi Llorens no renuncien a res i es preveu una bona entrada al Mini.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut