Espanya ha perdut la final davant el Japó (2-0)

Espanya ha perdut la final davant el Japó (2-0)

Cinc blaugranes són subcampiones del món en la categoria sub-17 després de perdre la final del Mundial davant el Japó Pilar Garrote, jugadora del Femení B, ha estat escollida Pilota de Bronze de la competició

Núria Garrote, Pilar Garrote, Andrea Sánchez, Aitana Bonmatí i Queralt Gómez són les cinc jugadores blaugrana que aquest divendres de matinada han estat a un sol de pas de proclamar-se campiones del món amb la selecció espanyola a la Copa Mundial Femenina Sub-17 de la FIFA Costa Rica 2014.

A la final s’han trobat el Japó, l'únic equip que havia pogut batre les jugadores de Jorge Vilda a la primera fase, i en aquesta ocasió tampoc han pogut derrotar les nipones (2-0). La final ha començat complicada per a les espanyoles, amb Núria i Pilar Garrote i Andrea Sánchez com a titulars i Aitana Bonmatí entrant a la segona part, quan una pilota rebutjada pel travesser Nishida l'ha rematat per fer el primer gol al minut 5. Les nipones han fet gala de la seva bona tècnica i velocitat i han creat moltes dificultats a les espanyoles, que han vist com al minut 70 sentenciava Kono després de superar en un mà a mà la portera Elena de Toro.

Tot i la derrota, l’equip de Vilda ha fet un gran torneig, en què les cinc blaugranes han tingut un paper molt destacat i han fet constar el gran creixement que està protagonitzant el futbol femení en els últims anys. Amb aquestes noies de plata el futur del futbol femení està assegurat.

Pilar Garrote, la tercera millor del torneig

La blaugrana Pilar Garrote ha estat una de les protagonistes del torneig i també una de les millors jugadores de la selecció espanyola. Per aquest motiu l’organització de la Copa Mundial Femenina Sub-17 de la FIFA Costa Rica 2014 l’ha escollit com a Pilota de Bronze.

“És una alegria total però no crec que jo sigui l'única que es mereix aquest premi. A l’equip som 21 jugadores que ho donen tot, i totes s’ho mereixen. Dedico el premi a les meves companyes. Sense elles jo no sabria jugar com jugo. Jugar amb elles fa que tot sigui més fàcil perquè són totes grans jugadores”, ha declarat la blaugrana després de rebre el guardó a FIFA.com.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut