El Femení A es pot proclamar campió de Lliga aquest diumenge

El Femení A es pot proclamar campió de Lliga aquest diumenge

Les noies de Xavi Llorens poden guanyar la Lliga matemàticament si sumen un punt contra l’Atlético Féminas En cas de perdre, si l’Athletic Club, el segon classificat, no guanya les blaugranes també serien campiones de manera automàtica

El Femení A de Xavi Llorens es troba a un petit pas d’aconseguir el que suposaria el tercer campionat de Lliga de la història del Club. Si aquest diumenge (10.00 hores, Gol T) aconsegueix, com a mínim, un empat al camp de l’Atlético Féminas, el títol viatjarà directe a Barcelona. Les madrilenyes són terceres amb 50 punts, 20 menys que el Femení A. El tècnic blaugrana disposa de la totalitat de la plantilla per afrontar aquest transcendental matx.

Aquest partit arriba després d’una setmana amb aturada de seleccions per disputar partits de classificació per al Mundial 2015 del Canadà. Per aquest motiu, les vuit jugadores convocades viatjaran directament a Madrid. Pel que fa a la dinàmica abans d’aquesta aturada, l’equip venia de guanyar dos partits seguits. El primer, l’1-0 aconseguit contra l’Athletic Club, que va significar un cop d’autoritat gairebé definitiu a la taula classificatòria.

Trajectòria immaculada

Si les blaugranes es proclamessin campiones ho farien per tercera vegada consecutiva, fet que tan sols l’Athletic Club i el Rayo Vallecano han aconseguit fins ara. També igualarien les madrilenyes el Llevant, l’Añorga Kirol i l’Oroquieta Villaverde en nombre total de títols. El líder històric continuaria sent l’Athletic Club, amb quatre títols.

El Femení A encara no ha perdut cap partit en els 26 que ha disputat a la competició domèstica i ha cedit només quatre empats. A més, tan sols ha encaixat vuit gols i n’ha marcat un total de 69, la segona marca de la Lliga per darrere de l’Athletic (72).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut