El Femení A, dominador de principi a fi

El Femení A, dominador de principi a fi

El tercer títol de Lliga consecutiu arriba després de 55 partits seguits sense conèixer la derrota a la competició

Del 2002 al 2005 la Lliga va ser per a l’Athletic Club. Del 2008 al 2011, per al Rayo Vallecano. I, des de llavors, l’hegemonia al futbol femení estatal és per al FC Barcelona, que aquest diumenge ha guanyat la seva tercera Lliga consecutiva en vèncer per 0-3 l’Atlètic de Madrid a Majadahonda.

Les noies de Xavi Llorens han repetit títol gràcies a una temporada brillant. Han sumat 23 victòries i quatre empats en 27 jornades i, d’aquesta manera, han mantingut la seva imbatibilitat des del 9 de setembre del 2012, un 0-2 produït contra el Rayo Vallecano que es remunta a la segona jornada de Lliga de la temporada passada. Són, doncs, 55 partits consecutius sense perdre a la competició domèstica. Domini absolut.

Aquest curs, el Femení A només ha deixat escapar vuit punts. Va ser en els desplaçaments als camps de l’Oviedo (0-0), el Sevilla (0-0) i el Llevant (1-1) i en el compromís a casa amb la Reial Societat (2-2). Aquesta bona línia li ha permès endur-se la Lliga amb molta més tranquil·litat que ara fa un any, quan va haver d’imposar-se a l’Athletic Club a San Mamés en la darrera jornada de Lliga per guanyar-la.

Aquestes tres Lligues consecutives se sumen a les Copes guanyades el 2011 i el 2013 i al bon rendiment mostrat a la Lliga de Campions aquest curs. Només el vigent campió, el Wolfsburg, va poder eliminar un Barça que es va plantar als quarts de final de la Champions per primer cop en tota la seva història.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut