Collerense – Femení A: Un cop de cap guanyador (1-0)

Collerense – Femení A: Un cop de cap guanyador (1-0)

Un solitari gol de Jelena ha servit per sumar els tres primers punts de l’any i mantenir la solidesa en el liderat

Primera victòria de l’any i catorzena de la temporada. El Femení A ha sumat un triomf molt valuós al camp del Collerense. Un gol solitari de Jelena, després d’una centrada de Sonia, ha sentenciat un partit travat i amb poca fluïdesa de la pilota. El Barça, amb aquest tres punts, en suma 44 i manté els vuit de distància respecte a l’Athletic de Bilbao, segon. 

Traves inicials

Inici intens a Mallorca i amb un rival ben col·locat en l’apartat defensiu. El conjunt de Xavi Llorens ha estat el primer d'avisar amb un bon xut de Sonia que ha marxat desviat per sobre la porteria. Poques ocasions ofensives en els primers compassos i futbol molt travat. La pressió visitant no ha deixat fluir el futbol de les barcelonistes. L’ocasió més important del conjunt visitant ha arribat quan s'acostava el final del primer temps. Guijarro ha fet lluir Ràfols amb un xut esplèndid.

Jelena obre la llauna

Mateix guió per al segon temps. El domini de la pilota ha reposat sobre les botes de les barcelonistes, que han intentat trencar la muralla defensiva que ha imposat el conjunt balear. La recompensa ha arribat en una bona centrada de Sonia. Jelena, la més llesta de la classe, s’ha alçat per sobre de totes les defensores i amb el cap ha introduït la pilota a la porteria defensada per Andrea (0-1, min 58).

La intensitat local s’ha anat apagant a mesura que anaven avançant els minuts. El Barça, conscient del valor del gol, ha sabut gestionar el tempo del matx i sumar la primera victòria del 2014.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut