Xavi Llorens: “Guanyar així és el màxim a què podem aspirar”

Xavi Llorens: “Guanyar així és el màxim a què podem aspirar”

L’entrenador Xavi Llorens i la jugadora Vicky Losada expliquen les seves sensacions a Barça TV després d’aconseguir el segon títol de Lliga consecutiu

Diumenge el Femení A es va proclamar campió de Lliga, com ja va fer l’any passat, en guanyar per 1-2 l’Athletic Club a San Mamés davant de més de 25.000 persones. L’entrenador Xavi Llorens i la jugadora Vicky Losada van explicar dimarts a l'‘ADN Barça’ de Barça TV les seves sensacions després d’haver aconseguit el títol.

Segona Lliga consecutiva

Xavi Llorens es va mostrar encantat per l’èpica victòria a l’última jornada: “Guanyar el partit i la Lliga a San Mamés contra l’Athletic, davant de 25.000 espectadors, és el màxim a què podem aspirar en l’àmbit nacional. És la cirereta del pastís”. El tècnic va reconèixer sentir enveja per l’ambient de San Mamés: “Jugar allà és un plaer, per l’ambient i perquè el comportament de l’afició local amb nosaltres és sempre exemplar”.

Per la seva part, Vicky Losada, coneguda com la “Xavi del femení”, assegura que l’ambient no va descentrar les jugadores del Barça: “Teníem alguns nervis perquè no estem acostumades a jugar davant de 25.000 espectadors, però quan vam sortir al camp no vaig veure l’equip nerviós”.

Tot i haver aconseguit la Lliga, l’entrenador no oblida el complicat inici de temporada i assenyala que l’any vinent el Femení A no pot “caure en el mateix error”, i que han de ser conscients que “l’esport és dia a dia, partit a partit”.

Una plantilla de futur amb ADN Barça

El Barça femení té una plantilla jove, amb una mitjana que no arriba als 22 anys. Per Xavi Llorens és “un equip per estar al nivell més alt del nostre país els pròxims cinc o set anys; dotze de les jugadores només tenen entre 18 i 20 anys”. Però el que més valora l’entrenador és l’alt nivell de compromís amb el Barça que han assolit les jugadores: “Estan molt identificades amb el Club. Comencen a tenir ADN Barça, que és el que se’m va demanar quan vaig començar a entrenar aquí”.

La Copa de la Reina, el pròxim repte

Diumenge comença la Copa de la Reina, en la qual el Barça femení s’enfronta a quarts de final contra el Rayo. Per l’entrenador Xavi Llorens, és un rival molt complicat: “A la Lliga ens van guanyar a casa i vam empatar a Vallecas. A més, ens tindran ganes perquè tothom vol guanyar el Barça, vol guanyar les favorites”. Però el tècnic confia en la bona dinàmica de l’equip: “Estem motivades i somiem que guanyarem la final”.

La jugadora Vicky Losada està molt emocionada pel premi de poder tornar a jugar la Champions, tot i que confessa: “Ara mateix només puc pensar en la Copa”. Vicky confia en el “bon ambient que hi ha a l’equip” per afrontar amb garanties el pròxim repte.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut