UD Collerense – Femení A: Segueix molt viva la lluita pel títol (0-2)

Les noies de Xavi Llorens han sumat tres punts més que les mantenen a només un del liderat gràcies a un gol de Míriam i un altre en pròpia porteria

El Femení A continua en plena lluita pel liderat de Lliga gràcies al seu triomf per 0 a 2 al camp del Collerense. Les blaugranes han sumat tres punts més que les mantenen a només un de l’Athletic Club, a falta d’enfrontar-se amb les basques en l’última jornada. En un partit totalment dominat pel conjunt de Xavi Llorens, un gol de Míriam i un altre de les locals en pròpia porteria han decantat el resultat per a les culers.

Les blaugranes han sortit al camp amb la ferma intenció d’avançar-se aviat per tenir de cara la victòria, però s’han topat amb un Collerense que, jugant-se entrar a la zona perillosa de la classificació, ha plantat molta cara. Tot i així, Míriam ha fet el 0-1 als deu minuts de partit i ha encarrilat els tres punts. El joc no era gaire brillant ni entretingut, però el Barça ha tornat a demostrar ofici per gestionar bé l’avantatge. Després del gol el partit ha entrat en una etapa més discontínua, amb moltes aturades i poc temps efectiu. Les blaugranes han sabut gestionar l’avantatge i han arribat al descans amb l’1-0.

Sentència i a lluitar pel títol

A la represa el Barça ha seguit amb el seu domini, però sense sort de cara a porteria. De fet, el gol de la sentència se l’ha fet el Collerense en pròpia porteria mitjançant una errada de Maria Antonia. La diana ha suposat el 0 a 2 definitiu i la confirmació que els tres punts viatjarien cap a Barcelona. Tres punts clau que mantenen el Femení A amb totes les opcions de títol i depenent de si mateix. En l’última jornada, d’aquí a dos caps de setmana, el Barça visitarà l’Athletic Club en el partit que probablement decidirà el campió. A més, tot i la derrota, el Collerense ha certificat la permanència a la Primera Divisió.