Sonia Bermúdez: “No compto els gols que marco, els 50 em semblen anecdòtics”

Sonia Bermúdez: “No compto els gols que marco, els 50 em semblen anecdòtics”

L’atacant del Barça femení ja ha fet 50 gols en 44 partits amb la samarreta del Barça i agraeix l’ajuda de “la resta de companyes” L’entrenador de l’equip, Xavi Llorens, la qualifica com “la jugadora que l’equip necessitava”

Després de 7 anys amb el Rayo Vallecano, l’estiu del 2011, el Barça femení de futbol va fitxar Sonia Bermúdez, una migcampista internacional de caràcter ofensiu que arribava a l’equip per aportar aspectes nous al joc. I en poc més d’una temporada a Can Barça el que ha aportat és gol: 50 en 44 partits disputats. Canviar Vallecas pel Mini li ha resultat “dur”, ja que té tota la seva família allà, però a canvi tot li ha anat bé –una Lliga i dues copes Catalunya ho corroboren.

Una samarreta nova màgica

Sonia Bermúdez va marcar 38 gols la temporada passada i aquests van servir per aconseguir la primera Lliga per al club blaugrana en aquesta categoria. Però, Sonia, com els grans cracs, fa miques rècords amb els mesos i ja ha fet 50 gols en 44 partits. “No compto els gols que marco, els 50 em semblen anecdòtics, la majoria dels gols que faig són gràcies a la resta de jugadores de l’equip”. A l’hora d’escollir, l’atacant blaugrana es queda amb el hat-trick que va fer davant de l’Espanyol al Mini: “Si guanyàvem aquell partit, pràcticament aconseguíem el títol de Lliga”, i amb un gol que li va marcar per l’escaire a l’Sporting de Huelva.

Objectiu: títols

L’Athletic Club de Bilbao és líder de la Lliga ara mateix, encara que el Barça escurça la persecució amb resultats que acompanyen. Segons ella, “el nivell ha augmentat respecte a l’any passat, tot i que la temporada passada vàrem fer una temporada històrica. Les noies de l’Athletic fa molts anys que juguen juntes”. Pel que fa als objectius de la temporada, ho té clar: “L’objectiu són tots els títols possibles, però el principal és la Lliga i encara en queda molta. Ens prenem la Champions com un premi a la temporada passada”.

Xavi Llorens veu en Sonia una líder

L’entrenador del Barça femení de futbol ha qualificat Sonia com “una jugadora que està fent les coses bé, la jugadora que necessitàvem, amb ella som competitius i juguem un joc de qualitat i finalització”. Llorens afegia: “La seva integració ha estat increïble, els rivals la respecten i li tenen una mica de por”. La jugadora blaugrana podria ampliar els seus registres en el pròxim compromís, aquest diumenge a la Ciutat Esportiva contra el Llevant Les Planes (12 hores, Barça TV).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut