Llevant - Femení A (0-1): Un gol d’Alexia brinda un triomf important

Llevant - Femení A (0-1): Un gol d’Alexia brinda un triomf important

El Femení A venç per la mínima al camp del Llevant i es manté de ple en la pugna per revalidar el títol

El Femení A blaugrana ha superat amb nota una prova de foc al camp del Llevant i segueix ferm a la segona posició de la Lliga. En la seva visita al camp del cinquè classificat, l’heroïna ha estat Alexia, precisament exjugadora del conjunt valencià. Un gol seu permetrà a les noies de Xavi Llorens afrontar amb molta moral el partit de diumenge contra el líder, l'Athletic Club (15.30 h, Barça TV).

Avís inicial

Els tres punts no han estat una presa fàcil per a les blaugranes. De fet, el matx ha començat amb un ensurt monumental en forma de rematada al travesser de l’atacant del Llevant Alba. A més, la portera Ràfols ha hagut d’estar molt atenta a les aproximacions de les locals durant el primer temps. Dominava la possessió el Barça, però la sensació més gran de perill pertanyia al Llevant.

Decideix Alexia

L’acció clau del partit s’ha produït en el minut 51: Alexia ha caçat la pilota a la frontal, després d’un desajust defensiu local, i l’ha col·locat lluny de l’abast de la portera Sandra Paños. Un gol que ha descol·locat el quadre valencià, que li ha costat reaccionar. Les valencianistes pràcticament no han inquietat i el Barça fins i tot hauria pogut rubricar el triomf amb un llançament que s’ha estavellat a la fusta.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut