Femení A – Rayo Vallecano: El Rayo com a reacció

Femení A – Rayo Vallecano: El Rayo com a reacció

El Femení A blaugrana s’enfronta aquest dissabte al Rayo Vallecano (12 hores, Barça TV) després d’una setmana complicada

El Femení A blaugrana busca aquest dissabte la primera victòria de la temporada. Ho fa a casa i contra el Rayo Vallecano (12 hores, Barça TV), després d’una setmana marcada per les males notícies. Primer, diumenge, l’equip va perdre el derbi en l’estrena de Lliga (2-0). Dimecres va caure de forma clara en l’amistós contra el campió d’Europa, l’Olympique de Lió (3-0). I, entremig de totes dues cites, una notícia terrible: la mort d’Anna Soler, exjugadora de l’equip femení del Barça, a l’edat de 20 anys.

Victòria a l’estrena per al Rayo

Amb aquest panorama, el partit d’aquest dissabte és segurament el millor de tot. Ha de servir perquè les noies de Xavi Llorens sumin els primers punts a la Lliga, contra un Rayo Vallecano que va debutar a la Lliga amb un triomf espectacular contra la Reial Societat (4-3). Serà la penúltima cita del Femení A abans d’un dels dies grans d’aquesta temporada: l’estrena a la Champions League.

Les sensacions dels dos últims partits no han estat les millors. A Lió, tot i no comptar amb quatre jugadores internacionals, l’equip va ensorrar-se a la segona part, en què va encaixar tres gols, després d’un primer temps força bo que va finalitzar amb 0-0.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut