Femení A – Llevant: Bilbao dictarà sentència (1-0)

Femení A – Llevant: Bilbao dictarà sentència (1-0)

El gol de Marta Corredera serveix perquè el Femení A continuï somiant a revalidar el títol de Lliga El Barça s’ho jugarà tot el cap de setmana vinent al camp del líder, on només els val la victòria

Diuen que per guanyar títols s’ha de saber patir i avui el Femení A ha demostrat que està capacitat per revalidar el títol de Lliga. El conjunt de Xavi Llorens ha sabut frenar les envestides visitants i ha sentenciat el partit amb un gran gol de Marta Corredera abans de finalitzar el primer temps. La setmana que ve les blaugranes s’ho juguen tot al camp del líder, l’Athletic de Bilbao. Només els serveix la victòria per ser campiones.

Els nervis, protagonistes

El conjunt de Xavi Llorens s’ha trobat amb un Llevant molt ambiciós. El conjunt granota ha apostat per avançar les línies des de bon principi i ha dificultat la sortida de la pilota de les barcelonistes. Les valencianes, més situades dins el terreny de joc, han portat el setge a l’àrea defensada per Laura Ràfols. La portera blaugrana, però, ha estat molt encertada en les ocasions de què ha disposat el conjunt visitant.

Corredera, al rescat


Arribant al tram final, i quan semblava que l’empat consumiria els 45 primers minuts, ha aparegut la qualitat de Marta Corredera per marcar el primer gol del partit i per mantenir intacte el somni de revalidar el títol. En una contra ben executada, la davantera blaugrana s’ha desplaçat al lateral dret de l’àrea i ha clavat la pilota al mateix escaire de la porteria defensada per Sandra.

Exigència fins al final

Que el Llevant sigui el cinquè classificat de la categoria no és cap casualitat. Les valencianes han retornat al terreny de joc amb la mateixa ambició que han demostrat a l’inici del partit. El Barça, però, ha apostat per un esquema més ofensiu per contrarestar un partit que s’ha acabat decantant per les visitants. El Llevant ho ha intentat amb pilotes penjades a l’olla, però el Barça ha sabut patir per aconseguir una victòria que pot decidir una Lliga.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut