FC Barcelona – Transportes Alcaine: Pluja de gols a la Ciutat Esportiva (6-2)

FC Barcelona – Transportes Alcaine: Pluja de gols a la Ciutat Esportiva (6-2)

Les noies de Xavi Llorens han guanyat el seu compromís de Lliga gràcies a una bona primera part en què Sonia Bermúdez ha fet un ‘hat-trick’

El primer equip femení del FC Barcelona ha estat molt superior al Transportes Alcaine, sobretot a la primera part. Precisament quan només havien passat 58 segons ha arribat l’1 a 0 per al Barça. Ha estat Sonia Bermúdez l’encarregada d’obrir la llauna d’aquesta golejada quan ha aprofitat molt bé una recuperació de pilota i ha superat la portera Diana. Amb la tranquil·litat d’anar per davant al marcador des de bon començament, l’equip barcelonista ha seguit mostrant molt de ritme damunt el terreny de joc. Al minut 10 ha tingut lloc la segona arribada perillosa del Barça i el segon gol. Un xut d’Alexia l’ha refusat la porteria i Olga, molt oportuna, ha marcat el 2 a 0. I un minut més tard Marta Unzué també ha aprofitat un rebuig per veure porta i posar el 3 a 0 al marcador quan només havien passat 11 minuts de partit.

‘Hat-trick’ de Sonia

La pluja, no només d’aigua sinó també de gols, no s’ha aturat a la Ciutat Esportiva. Així, al minut 24 Bermúdez ha fet el segon del seu compte particular. A la jugadora no li ha tremolat el pols quan ha pres la pilota a la portera i amb tota la calma ha enviat la pilota al fons de la porteria. L’equip aragonès no ha pogut davant la fortalesa de les blaugranes, però, tot i això, al 31 una rematada amb el cap de Sara Sanau ha retallat distàncies.

Les de Xavi Llorens han continuat amb el mateix domini del joc. Minuts abans d’arribar el descans una gran jugada col·lectiva ha finalitzat amb un penal sobre Alexia. L’encarregada de transformar-lo ha estat Sonia, que aconseguia d’aquesta manera el ‘hat-trick’.

El rival no abaixa els braços

El Barça ha sortit una mica adormit en aquest segon temps. El Transportes Alcaine ha aprofitat aquest desajust de les blaugranes i al minut 54 ha fet el 5 a 2, quan Ana Borges ha pressionat molt bé la sortida de la pilota del Barça per prendre la pilota a la portera Esther i retallar distàncies. El gol no ha servit per despertar les blaugranes i el rival no ha perdut l’oportunitat per crear-li moltes dificultats. A poc a poc les de Llorens han anat recuperat la intensitat i després d’una oportunitat de Marta Corredera que ha enviat a córner la portera Diana, al 75 ha arribat el 6 a 2. Ha estat una arribada de les blaugranes que ha acabat amb un gol en pròpia porta de Lara Mata.

Amb aquest triomf el Barça suma la seva vuitena victòria consecutiva i manté les seves opcions per guanyar la Lliga. Ara mateix són terceres, a tres punts de l'Athletic Club.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut