fcb.portal.reset.password

 

El Femení A de Xavi Llorens ja fa dies que ha tornat als entrenaments i treballa amb tots els efectius de l’equip per afrontar la temporada 2012/13, després que el tècnic hagi donat la plantilla per tancada. Un total de vint-i-dues jugadores donaran forma al conjunt blaugrana, que lluitarà per repetir el títol de campió de Lliga aconseguit el curs passat i afrontarà el repte de competir per primera vegada a Europa.

Cinc altes i tres baixes

La plantilla manté el bloc de l’any passat. Només tres jugadores han estat baixa de cara a la temporada que comença el proper 2 de setembre. Es tracta de la portera Elixabete Sarsola, la migcampista Ludmila Manicler i la davantera Montse Tomé. La primera se’n va als EUA, i Manicler i Tomé, per la seva banda, tornen a l’Argentina i a Oviedo respectivament.

Per cobrir aquests buits, Xavi Llorens comptarà amb els reforços d’Esther Sullastres, Virginia Torrecilla, Gemma Gili i Alèxia Putellas, que són els nous fitxatges, a més de Zaira Flores, que ha fet el salt al primer equip després del seu pas pel Femení B.

Tornar a dalt