El Femení A buscarà la glòria a San Mamés

El Femení A buscarà la glòria a San Mamés

Les noies de Xavi Llorens s’enfronten a l’Athletic Club (12 hores) en l’última jornada de Lliga, en què una victòria els donaria el títol L’entrenador blaugrana afronta el partit “amb molta il·lusió, coneixedors que serà molt complicat”

El Femení A té a les seves mans la segona Lliga consecutiva, tot i que el repte és majúscul, ple d’obstacles, però la il·lusió és immensa entre les noies de Xavi Llorens. Diumenge San Mamés serà el mític escenari on es decidirà per última vegada una Lliga (12 hores). Al Barça només li val la victòria i l’Athletic Club amb l’empat en tindria suficient en una última jornada que estarà plena d’emoció.

“Després d’un inici irregular hem competit molt bé i ens trobem en la posició que volíem, que és afrontar l’últim partit de la Lliga amb opcions de victòria”, ha declarat Xavi Llorens a la prèvia d’aquesta ‘final’.

“Estem treballant molt bé i afrontem el partit amb molta il·lusió, coneixedors que serà un partit molt complicat”, ha afegit.

Dotze victòries consecutives

El Barça encara aquest partit amb molta moral després d’aconseguir guanyar els dotze últims partits disputats i no perd des de la segona jornada de Lliga davant el Rayo (0-2) a casa. Així doncs, després d’un inici irregular en què van perdre els dos primers partits, l’equip s’ha refet i en aquests moments només es troba a un punt de l’Athletic, que lidera la classificació amb 74. No obstant això, l’equip de Xavi Llorens és l’equip més golejador i menys golejat de la Lliga, amb 89 gols a favor i 12 en contra.

Un Athletic molt compacte

El Barça tindrà la doble dificultat de batre un rival molt dur i d’adaptar-se a un San Mamés que presentarà una atmosfera espectacular, on s’espera que milers d’aficionats bascos donin alè al seu equip.

“L’Athletic és un equip molt intens, amb molta agressivitat, un mig del camp fort i gran velocitat de les puntes. Fan bona estratègia, tot i que nosaltres també ho treballem bé”, ha explicat Xavi Llorens.

I ha conclòs: “El partit serà molt igualat i es decidirà per petits detalls. Les nostres opcions de victòria passen per aprofitar les ocasions que tinguem”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut