Atlètic de Madrid – Femení A: Pas de gegant per ser a la final (0-3)

Atlètic de Madrid – Femení A: Pas de gegant per ser a la final (0-3)

El hat-trick de Sonia en el partit d’anada de les semifinals de la Copa de la Reina suposa un pas de gegant del Femení A per ser a la final El cap de setmana vinent es disputarà la tornada a la Ciutat Esportiva Joan Gamper

Victòria vital la que ha aconseguit el Femení A en el partit d’anada de les semifinals de la Copa de la Reina davant l’Atlètic de Madrid (0-3). Partit impecable de les noies de Xavi Llorens, que, amb el hat-trick de Sonia, ho tenen tot de cara per disputar la final de la Copa de la Reina i apropar-se una mica més al somni d'aconseguir el títol.

Sonia marca el camí

Igualtat a l’inici i sobretot respecte entre els dos conjunts. Hi havia molt en joc i els dos equips han apostat per no arriscar més del compte. Les locals, però, han portat la iniciativa tot i que l’encert ha caigut cap al bàndol blaugrana. Sonia, en un un contra un davant Lola, ha aconseguit encetar el marcador a favor de les barcelonistes.

Tot i el gol, les locals han intentat igualar el marcador abans d’arribar a la fi dels primers 45 minuts, però la bona actuació de Ràfols ha estat vital perquè es mantingués l’avantatge.

Hat-trick que pot valer una final


Sonia no n’ha tingut prou amb el primer gol i s’ha guardat dos cartutxos per a la segona part. Primer des del punt de penal, després d’unes mans de Pisco dins l’àrea, i a l’últim minut del partit, després d’una centrada de Corredera, la davantera blaugrana ha posat punt i final al seu recital golejador en un matí gloriós.

Amb aquesta victòria el Barça se situa amb un peu i mig a la final de la Copa de la Reina. El cap de setmana que ve es disputarà el partit de tornada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut