Ani Escribano: Adéu a la gran capitana

Ani Escribano: Adéu a la gran capitana

Ani Escribano, capitana del Femení A durant deu anys, comença una nova etapa aquest dimarts a l’IBV d’Islàndia La defensa finalitza la seva etapa al Club havent aconseguit la segona Lliga en la història de l’Entitat a San Mamés

Ani Escribano va viure un diumenge molt emotiu en proclamar-se campiona per segona vegada consecutiva sabent que a l'endemà havia d’agafar un avió fins a Islàndia per començar una nova etapa a la seva vida en un nou país, en una nova Lliga, però amb la il·lusió de qui comença. I és que l’Ani jugarà amb l’IBV islandès la temporada que tot just comença al país nord-europeu aquest dimarts, 7 de maig.

Em va sortir l’oportunitat d’anar a jugar a Islàndia i crec que a la meva edat s’han d’aprofitar aquestes opcions perquè els trens passen una vegada a la vida i crec que aquest ha estat el moment d’agafar-ho. Em fa molta pena perquè m’agradaria jugar la Copa de la Reina i acabar la temporada al juny, però crec que és una oportunitat per a mi, crec que serà una bona experiència i ho vull provar”, ha declarat a www.fcbarcelona.cat.

“Em quedo amb els bons moments i amb les persones”

Ani va arribar al FC Barcelona fa 19 anys i ha passat tota la seva vida esportiva al Club des dels 13 anys, on ha hagut de viure moments amargs però també ha sabut què és la glòria en proclamar-se dues vegades campiona de la Lliga (les dues últimes temporades) i aconseguir una Copa de la Reina.

He passat moments molt dolents, hem baixat de categoria, vam patir molt quan moltes vegades no pujàvem però em quedo amb els bons moments, com els títols aconseguits. Em quedo amb això, però sobretot amb la gent. He passat per moltes persones i em quedo amb el millor de cadascuna d’elles”, ha explicat la ja excapitana.

“Trobaré a faltar la meva família blaugrana”

L’Ani va rebre aquest diumenge, en finalitzar el partit, un petit homenatge de les seves companyes i del directiu Jordi Mestre, en representació del Club, per tants anys de dedicació al Barça. “Mai ho oblidaré i sempre ho portaré al cor. Aquestes noies no només són companyes, sinó que són amigues. És una família que hem viscut moltes coses i les trobaré molt a faltar, veure-les cada dia, entrenar, viatjar… Estic contenta perquè em respecten i m’estimen. Em quedo amb això”, explica emocionada l’Ani.

El comiat somniat

La gran capitana es va acomiadar de les seves companyes després de l’èpica victòria a San Mamés (1-2) que va significar el campionat de Lliga i la possibilitat de tornar a disputar la Lliga ¡de Campions la temporada vinent.

“Marxar d’aquesta manera és un regal que m’han fet les meves companyes. Hem fet història. El que vam viure a San Mamés només es pot veure a Bilbao. La sensació, al principi quan veus el camp gairebé ple, t’impacta i tens enveja sana. Quina afició que tenen! Quanta gent ve a veure-les jugar! És molt difícil veure això en algun altre camp de l’Estat”, ha analitzat.

I així marxa la gran capitana del futbol femení blaugrana, havent fet realitat un gran somni, que era guanyar Lligues després d’anys d’esforç titànic als camps de sorra que ara són els pàrquings del Camp Nou. Perquè la vida són moments. I el moment de l’Ani es troba a Islàndia, amb la satisfacció d’haver-ho donat tot pel club que estima i al qual ha pertangut durant gairebé dues dècades.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut