fcb.portal.reset.password

Xavi i Homare Sawa / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Foto de família amb l'INAC Kobe, l'equip femení del Barça i el primer equip de futbol / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Les jugadores de l'INAC Kobe Leonessa esgoten ja les últimes hores de la seva estada a Barcelona. L'equip, campió de la Lliga femenina del Japó i que té l'honor de tenir a la seva plantilla set campiones del món, entre elles Homare Sawa, no volia marxar de la Ciutat Comtal sense abans presenciar un entrenament del FC Barcelona. I la trobada s'ha dut a terme aquest matí a Sant Joan Despí.

Les japoneses no han estat soles, ja que l'equip femení del FC Barcelona, amb qui es van enfrontar dijous al Miniestadi, també han gaudit d'aquest dia tan especial. Tots dos equips han volgut rebre els jugadors del Barça d'una forma original i han fet un passadís improvisat damunt la gespa del camp número 2 de la Ciutat Esportiva.

Trobada entre Homare Sawa i Xavi

Les jugadores han pogut demanar autògrafs i fer-se fotografies amb els seus ídols. Precisament Homare Sawa, Pilota d'Or 2011, ha pogut conèixer Xavi Hernàndez, el seu futbolista favorit. La setmana passada la japonesa reconeixia en roda de premsa: "Xavi és un jugador que m'agrada molt, perquè té arribada, molt control de la pilota i l'última passada. És molt important per al seu equip, i no és un jugador físicament gran ni potent. És meravellós". Sawa ha regalat una Pilota d'Or de xocolata al de Terrassa, i aquest li ha retornat l'obsequi fent-li entrega d'una samarreta del FC Barcelona dedicada. L'emoció ha envaït la millor jugadora del món 2011, que de ben segur que no oblidarà aquesta sorpresa.

Per finalitzar, les jugadores de l'INAC Kobe Leonessa i del FC Barcelona s'han fet una foto de família amb l'equip de Guardiola i tot seguit han pogut veure com s'entrena el millor equip del planeta.

Messi, amb l'equip

Leo Messi, que no ha estat a la trobada damunt la gespa, ha pogut saludar les jugadores de l'INAC Kobe un cop ha finalitzat la sessió de treball específic que ha fet al gimnàs. L'equip japonès s'ha pogut fer una foto amb el crac argentí i entregar-li un obsequi.

Tornar a dalt