Terol – Barça B: A recuperar les bones sensacions!

Terol – Barça B: A recuperar les bones sensacions!

17.00 HORES – L’equip de Garcia Pimienta vol tornar al camí de la victòria aquesta tarda al camp d’un rival ferit que, després dels resultats d’ahir, es dissetè i ocupa posicions de descens

Recuperar les bones sensacions i aconseguir una victòria aquesta tarda, a les 17 hores, a l’estadi Pinilla de Terol que permeti obrir una nova ratxa de bons resultats com la que va tenir l’equip blaugrana entre les jornades 3 i 9, on va sumar 15 de 21 punts possibles encadenant 4 victòries i tres empats. Aquest és, sens dubte, l’objectiu del Barça B. I davant es trobarà un Terol ferit que, després dels resultats d’ahir, és dissetè i ocupa posicions de descens. L’equip que dirigeix el tècnic Daniel Aso porta dues victòries, cinc empats i quatre derrotes –tres consecutives a les darreres tres jornades-- aquesta temporada. A casa, on rebrà avui al Barça B, ha guanyat al València Mestalla (2-1), ha empatat amb el Lleida (0-0), Castellón (0-0) i Ejea (0-0) i ha perdut amb el Peralada (0-1). El Terol, amb només 5 dianes a favor, és l’equip menys golejador de la categoria.

Garcia Pimienta té les baixes per aquest partit dels jugadors lesionats Sarsanedas, Mate, Kike Saverio i McGuane. Iñaki Peña ha estat el porter descartat per decisió tècnica. L’entrenador, això sí, recupera per aquest partit al defensa central Chumi que les darreres setmanes ha estat en dinàmica de primer equip. “És un rival complicat. Tots els partits de la Segona B són molt difícils. El Terol ara mateix no està passant per una bona ratxa, però nosaltres tampoc. Serà un partit difícil”, ha explicat Garcia Pimienta qui ha definit al rival d’avui com un equip “al que li agrada jugar des de darrera amb futbolistes de qualitat”.

La llista de convocats del Barça B per aquest partit la formen: Jokin Ezkieta, Carevic, Morer, Guillem, Wague, Chumi, Mingueza, Araujo, J. Cuenca, Miranda, O. Busquets, Monchu, Riqui Puig, Collado, Ballou, Abel Ruiz, Mujica i Carles Pérez.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut